Band søger medlemer

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Band søger medlemer". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
Sabrina
Sabrinas billede
Band søger medlemer

Vi søger band medlemer til 2. guitar(eventuelt kor hvis du også kan synge), bassist(Igen, kan du synge er det perfekt) og trommeslager. Du skal helst komme fra mors området(Ø i limfjorden) og helst ikke være over 18.

Vi spiller metal, med et lille strejf af rock, og vi vil ikke bare hurtigt lave en sang og så er det det. VI har en sang som vi har arbejdet på i et år, og den er ikke færdig endnu, men det er kun fordi vi ikke vil havde at den skal lyde som noget der er lavet før. Så hvis du også har en masse nytænkende idéer ville det være perfekt.

Lige nu har vi Kasper(15) på Guitar, som har spillet i, jeg-ved-virkelig-ikke-hvor-mange-år, og mig, Sabrina(16), som sanger og sangskriver.

Næste år, går jeg på Morsø Gym. så hvis det også er der du skal gå, eller eventuelt på HH eller HG eller noget lignende i nyk, ville det også være perfekt.

Vi vil gerne høre fra dig/jer, så skriv til mig på mail.