Bare én at øve med

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Bare én at øve med". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Majbrit
Majbrits billede
Bare én at øve med

Gennem de sidste par år har jeg øvet lidt on/off på min westernguitar, men nu synes jeg efterhånden, det kunne være rart at øve sammen med nogen. Jeg er slet ikke dygtig nok til at være med i et band, så jeg håber, der er andre ligesom mig, som har lyst til at øve med nogen. I sommerperioden kunne det sagtens være en gang om ugen. Jeg forestiller mig, at man måske kan øve på det samme stykke og evt. give hinanden hjemmeopgaver, så man kan mærke, at guitarspillet rykker sig fra gang til gang.
Jeg har gået en lille bitte smule til guitar Smile, men har ellers primært lært at spille ved gode råd fra min kæreste og guitarcd´en med Ole Kibsgaard, som jeg næsten er igennem. Jeg kan alle de alm. akkorder (dem man lærer først; D, G, Em, A, C, Fm, A7 osv.), selvom det ikke går så hurtigt med at skifte, som man kunne ønske, og er så småt startet med barrégreb.

Jeg bor i København, men læser til eksamen indtil den 28. juni, så det skal være derefter. Jeg vil helst øve med en anden pige.

Hilsen Majbrit

vagten
vagtens billede
Re.:Bare én at øve med

Hej maibritt ! jeg er odt nok ikke liiiiige en pige, men en en gut på 47, du skriver ikke hvor gammel DU er men du læser jo til eksamen så du er nok under 20 ? jeg kan godt forstå at du er mistænksom og det SKAL du også være, men skulle du ha lyst og mod til det så kunne vi godt øve lidt sammen, jeg kunne måske endda lære noget af dig og omvendt

hvad spiller du for musik ?

hilsen Birger

Tilføj kommentar