BASSISTsøger

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "BASSISTsøger". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
laufer
laufers billede
BASSISTsøger
BASSIST søger band gerne i det Midt- eller Vestjyske. Har interesse i bassen efter længere pause. Kravet er, at det skal være musik JEG brænder for.....noget der giver "glæde".
Har de sidste par år interesseret mig for country og country rock. Helst sammen med modne erfarne folk, som jeg selv. Dvs. primært for hyggens skyld, med noget at "spille op" til, som da gerne må udvikle sig til mere.
Hvis ikke du har et band, så skriv alligevel til mig.....måske vi kan samle noget af de bekendte, vi hver især har
Nuser
Nusers billede
Re.:BASSISTsøger

Hey Laufer, 

Sanger/Guitarist med eget matriale,søger de 2 andre til en Trio.En tilbagelænet og helt sikkert også ambitiøs Bassist og ditto Trommeslager.Der kan og har drive til at ta de spillejobs vi sikkert nok skal få en del af.Jeg har øvelok. i Hobro, men spiller også gerne hos dig/jer. Jeg har "Job´s" d. 16/8 og 20/9,godt nok ulønnet,så det er for promotionens skyld.Tid til at indspille en CD-Promo-Single i nær fremtid er også noget går og dribler med.Stilarten er vel så´n Blues´et i bunden,men har også færten af Rock/Funk/Jazz/Folk, men egentlig ganske let tilgængelig.Mine tekster er danske og meget direkte.Skrevet ud fra en humoristisk vinkel.Alder ingen betydning,bare du har masser af ”GOOD VIBES” til Trioen´s touch.Skal du bare være med her,så er det bare med at gi et ring eller få postet en mail: nuserl@hotmail.com  eller tlf 60636740.

Jeg Mailer´er også gerne et par af sangene. De er optaget med min gl Trio og overført fra kass.båndopt med 2 elendige mic´s

Håber at høre fra dig.

Nuser