Booker,Manager

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Booker,Manager ". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
rup
rups billede
Booker,Manager

Booker og Manager annonce.


 

Vi søger flere bookere & managere til www.rivernet.dk.


 

Vi er en nystartet forening af netværkene musikere som, vil gøre noget ved de alt for høje priser på eks. EP indspilninger, vi går minimum ½ halv pris, vi har et netværk af studier, studier musikere osv. til, at bakke det op - fra Svaneke til Aalborg.


 

Vi har flere spændende tiltag som i kan læse om på www.rivernet.dk. Vi åbner først 1. oktober, men vi knokler for, at kunne tilbyde så meget som muligt.


 

Allerede nu har vi 3 sommerkoncerter rundt om i DK, hvor bands på vores band liste vil være aktuelle. Band listen er gratis at stå på, de bookere som vi allerede har søger via den liste, ved job betales der 15% som er normal takst.


 

Vi ved godt, at man ikke kan garanterer jobs, men vi forsøger, at skaffe "opsøgende bookere" i modsætning til mange på www, som er passive, de kontakter først band ved opkald fra kunde.


 

Så er du booker eller manager, og vil prøve noget nyt, så send en mail til : salg@rivernet.dk


 

Tilføj kommentar