Bredt lydspectrum!

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Bredt lydspectrum!". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
4 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
nicolaidenmark
nicolaidenmarks billede
Bredt lydspectrum!

Hey,

 

Jeg er let øvet nybegynder. Jeg spiller alene i min lejlighed. Nuværende gear kan ses i signatur.

Jeg elsker Bryan Adams' musik, men jeg søger nu en ny guitar. Jeg overvejer stærkt en Fender Vintage 57 RI, men er kommet i tanke om, at jeg måske skulle vælge noget helt andet end strat. Sagen er den, at jeg som nybegynder af min sammenspilslærer blev anbefalet at købe en strat. Jeg synes det er en cool guitar, men jeg kan også godt lide lyden af Gibson og Gretsch. jeg vil gerne have det bredeste mulighed "lydspectrum".

 Jeg hader: Metal, dødsrock, Heavy osv, så det behøver guitareren ikke kunne. Rock pop og blues er tilstrækkeligt, tror jeg.  Har set (og hørt Adams spille på en Gretsch Nashville og den lyder fandme fedt, synes jeg. jeg skal self. ned og prøve forskellige guitarer, men hvad synes I, jeg skal gøre?

Hvilken guitar ville være et godt supplement? 

chupon
chupons billede
Re.:Bredt lydspectrum!

en fender strat eller tele vil jeg klart anbefale... de er begge meget alsidige, og klinger vildt lækkert... men husk at prøve guitaren inden du køber... så kan du du lige få feel med guitaren og lyden

nicolaidenmark
nicolaidenmarks billede
Re.:Bredt lydspectrum!

Overvejer bare om jeg skal beholde min mex classic 60 strat og så købe f.eks. Gretsch Nasville eller om jeg skal købe en bedre strat som f.eks. Am Vintage 57 RI.

JesperT
JesperTs billede
Re.:Bredt lydspectrum!

Du kan gøre som mig og købe en guitar der har dobbelte humbuckers, men hvor begge humbuckers kan coil-splittes, så de får noget, der er meget tæt på singlecoil lyd. På den måde kan jeg få alt fra Slash-knurren til Telecasterish twang i samme spade.