"Bullseye"

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: ""Bullseye"". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
5 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Benjamin Dizdar
Benjamin Dizdars billede
"Bullseye"

Er der nogen, der har erfaringer med kopien af Zakk Wyldes guitar Bullseye, jeg har fået lov at få den, men vil gerne vide, om den er de 6.500 værd, så hvis nogen har en Bullseye, vil jeg gerne vide, hvordan den er at spille på.

Benjamin Dizdar

Søren
Sørens billede
Re.:

Hvis du er til hæwi' - Så er den nok ret fed. Men ellers... nej tak!

Den har EMG pickups, og de er sygt hidsige, så hvis man vil spille lidt clean, bliver det bare til mudder..

Men den har nok et RIGTIG fedt drive i lyden. Meget tyk i tonen.. Men til 6.500 kr går jeg ud fra at det er Epiphones og ikke Gibsons Bullseye, ikk?

Jeg mener gibsons bullseye koster omkring 30 kilo..

 

 

Benjamin Dizdar
Benjamin Dizdars billede
Re.:

Jo, jo... det er naturligvis kopien, den anden er for dyr, men den skulle jo være lavet efter den originale. Jeg er til den slags musik, men spørgsmålet er vel også, om det kræver en hel koncertsal at få det rigtige ud af den?

Benjamin Dizdar

gibson0
gibson0s billede
Re.:

Hej har desværre ikke prøvet den men den er mega fed og lyder helt vildt fedt.

Søren
Sørens billede
Re.:

Jeg tror ikk det kræver en hel koncertsal at få noget godt ud af den. Men smider en masse tråi' på, så spiller den sgu nok fedt. Jeg tror jeg prøvede en for mange år siden. Ganske fed så vidt jeg husker..