Bygge sin egen forstærker...

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Bygge sin egen forstærker...". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
la Cour
la Cours billede
Bygge sin egen forstærker...

   Jeg sad lige og havde lidt sjov med tanken: Er det muligt at bygge sin egen guitarforstærker. Jeg har ikke en klap forstand på det, men syntes det kunne være spændene at sætte sig ind i, som en rigtig drengerøv vel i bund og grund syntes. Jeg har set ind i et par transistorforstærkere til tider, og det ser godt nok uoverskueligt ud, med er en rør forstærker derimod ikke mere enkel? Eller er det mig der er forkert på den?
   Ellers, er der nogen der ved hvor man kan læse på en fornuftig måde (gerne dansk) Hvordan forstærkere fungere mere i detaljen?
   Det kunne da også være sjovt hvis en af jer derude rent faktisk har haft succses med sådan projekt...
   Mvh la Cour...

pkossek
pkosseks billede
Re.:Bygge sin egen forstærker...

Hej, det er en interessant tanke. Jeg har selv en baggrund i elektronik og kan kun tilslutte mig andres råd - "Lad være, med mindre du ved en del om elektronik". Man har at gøre med en del komponentudgifter, højspænding og med mindre man har et samlesæt, kan man ikke være sikker på, hvor man ender. Jeg kan godt forstå interessen - ikke mindst fordi en god fabriksfremstillet røramp er pebret i pris - det er dog folk der lever af det, som producerer disse og de ved, hvordan det skal gøres.