Comfortably Numb solo

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Comfortably Numb solo". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
4 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Hammeron
Hammerons billede
Comfortably Numb solo

Hej folkens

Jeg har kastet mig ud i at spille soloen fra sangen Comfortably Numb af legendariske Pink Floyd. Jeg har spillet guitar i et par år og kan derfor ikke helt leve op til det høje niveau der er sat i dette forum. Jeg håber med denne video at der er flere der - som jeg, får lyst til at uploade en lydfil/video, uden kravet om at det nødvendigvis skal lyde professionelt. Det kunne jo være fint at se/høre et bredere spekter af guitarister i alle niveauer på dette forum. 

http://www.youtube.com/watch?v=7IO8MoRCWcQ

Håber i kan lide det ;)

lasp
lasps billede
Re.:Comfortably Numb solo

Hej Hammeron

Jeg synes, det er frisk at smide en lille demo op, og jeg er klart inspireret til et gøre det selv - har desværre ikke noget digitalt videokamera.

Jeg kan godt lide din lyd. Jeg har selv en Roland Cube-20X - synes jeg kan genkende den på videoen. Hvordan har du indstillet den til dette nummer?

Med venlig hilsenLasse

Ruben
Rubens billede
Re.:Comfortably Numb solo

Hej Hammeron

Du skal arbejde med at bende strenge så det stemmer rent. Ellers er det da fint og det er da godt spillet efter et par år.
Hammeron
Hammerons billede
Re.:Comfortably Numb solo

Tak for kritikken, godt med noget feedback ;)