Dean ML '79 f - er den noget værd?

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Dean ML '79 f - er den noget værd?". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
Har1
Har1s billede
Dean ML '79 f - er den noget værd?

hey derude!

 Nå, sikkert den evige kliché, med ny bruger og asking for help.. Men det er mig! :D

 Sagen er den, jeg er forholdsvis nybegynder inden for guitar spilleriet, har spillet et års tid, med en 9-10 guitarlektioner på bagen. På trods af min manglende erfaring, mener jeg dog selv + har hørt fra andre, at jeg gør det ret godt til trods for det. Men det har egentlig ikke så meget med sagen at gøre.

Det handler egentlig mest om, at jeg er gået hen og har forelsket mig i en Dean guitar, serie ML '79 f (en rekonstruktion af deans oprindelige ML model tilbage fra, ja, '79) Jeg spiller selv en del af det som de fleste nok ellers ville ha brugt en dean til, hard rock / metal. I den lokale guitarshop sælger de dean, som en af de få i landet, dog råder de ikke over lige den model jeg søger. Dog har de 3 ml modeller, alle Dimebag tribute guitarer (Dime-O-Flage, Dime From Hell, Dime-O-Flame) Fede guitarer, med undtagelse af Dime-O-Flage, fed lyd og alt det, men finishet tiltaler mig ikke rigtig.

Hvad jeg vil spørge om, er følgende: Er den model jeg søger overhovedet noget værd, efter jeres mening (det kommer dog nok ikke til at betyde så meget for undertegnedes endelige beslutning) og, hvis i har erfaring med det, spiller den nogle lunde lige så godt som resten af ML serien. Jeg tror egentlig at den eneste forskel på dem er "Tribute" prædikatet, og så nogle forskellige pickups (men de kan jo, heldigvis, skiftes efter behov) Og har i andet at tilføje, så må i meget gerne det!..

På forhånd tak