Drummer søger band i nordjylland

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Drummer søger band i nordjylland". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
allan62
allan62s billede
Drummer søger band i nordjylland

Drummer søger band i nordjylland.

Erfaren trommeslager (45) søger band i nordjylland, spiller gerne cruntry-rock, blues men ellers frisk på det meste dog ikke heavy!

Kan kontaktes på 27594554.

Mvh. Allan 

Nuser
Nusers billede
Re.:Drummer søger band i nordjylland

Hej Allan, 

Sanger/Guitarist med eget matriale,søger de 2 andre til en Trio.En tilbagelænet og helt sikkert også ambitiøs Bassist og ditto Trommeslager.Der kan og har drive til at ta de spillejobs vi sikkert nok skal få en del af.Jeg har øvelok. i Hobro, men spiller også gerne hos dig/jer. Jeg har "Job´s" d. 16/8 og 20/9,godt nok ulønnet,så det er for promotionens skyld.Tid til at indspille en CD-Promo-Single i nær fremtid er også noget går og dribler med.Stilarten er vel så´n Blues´et i bunden,men har også færten af Rock/Funk/Jazz/Folk, men egentlig ganske let tilgængelig.Mine tekster er danske og meget direkte.Skrevet ud fra en humoristisk vinkel.Alder ingen betydning,bare du har masser af ”GOOD VIBES” til Trioen´s touch.Skal du bare være med her,så er det bare med at gi et ring eller få postet en mail: nuserl@hotmail.com  eller tlf 60636740.

Jeg Mailer´er også gerne et par af sangene. De er optaget med min gl Trio og overført fra kass.båndopt med 2 elendige mic´s

Håber at høre fra dig.

Nuser

Tilføj kommentar