Duo på akustisk guitar – var det noget?

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Duo på akustisk guitar – var det noget?". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
chr901
chr901s billede
Duo på akustisk guitar – var det noget?

Er der nogen herinde på guitaren.dk der kunne tænkes at være med til at starte en duo på akustisk guitar? Mest for sjov men også med mål om at komme ud og spille jobs en gang i mellem.

Jeg bor i Århus, er 28 år og jeg tog i 2000 One Year Diploma Course fra the Powerhouse Guitar Institute (gå ind på www.guitarinstitute.com og klik på "enter guitar") – en privat musikskole i London hvor jeg studerede guitar på fuld tid. Jeg læser noder og arrangerer ikke-guitar musik for guitar.

Jeg lytter bl. a. til: Tommy Emmanuel
Martin Taylor
Woody Mann
Michael Hedges
Acoustic Guitars(DK)

Jeg vil gerne spille i en duo fordi der er mange flere muligheder for at lave fede harmonier og klange og spændende arrangementer end de er, hvis man spiller alene. Det kunne da også gerne være en trio.

Du er en dygtig guitarist, der vil gå i dybden med at få det maximale ud af de simple band-lineup to guitarister jo er. Du må også gerne være sanger – jeg kan da godt synge en 2. stemme, men jeg har bare ikke nok i at spille grebene til ”Wonderwall” og lign. sammen med en der så synger den.
Jeg vil spille musik, der skal udstille guitareren og alle de muligheder, den har for at lyde fedt. Derfor må du hellere være en dygtig guitarist end en dygtig sanger.

Musikken, vi skal spille kan være jazz, blues, folk, kendte film/tv jingles arrangeret på guitar (ja sådan noget har jeg faktisk spillet - med ok succes!), alt muligt, der lyder godt på akustisk guitar. Vi skal spille fede guitar arrangementer af kendte kopi numre, vi enten selv laver eller finder rundt omkring, og - who knows…måske også vores eget musik.
Det hele skulle så helst ende med nogle jobs på caféer en gang imellem alt efter temperament.

Jeg har en Ovation applause og en Santana klassisk guitar – begge med pick-up. Det kan da bruges:-, men jeg er klar på at anskaffe mig en rigtig god akustisk guitar, når vi er kommet godt i gang.

Håber der en guitarist derude

Mvh Christian
Email: chr901@sol.dk

:: Redigeret den: 01-01-2006 16:05:18::