El-guitar til begynder

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "El-guitar til begynder". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
6 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
spiza007
spiza007s billede
El-guitar til begynder

Hejsa folkens.

Jeg er komplet nybegynder og leder efter en elektrisk guitar. Jeg leder efter noget som er billigt, som jeg kan bruge til at øve på her den første tid ( hvor det kommer til at lyde forfærdentligt uanset guitareren ;-) ).

Falder spilleriet i min smag har jeg tænkt mig at købe en ny guitar om et halvt eller helt år når jeg har det basale på plads.

Jeg har kigget på forskellige begynderpakker, f.eks. denne model fra danguitar. Er der nogen der har erfaringer med modellen eller noget lignende. Er det en OK guitar for en begynder?

 

Fretplay
Fretplays billede
Re.:El-guitar til begynder

jeg ville nok anbefale at starte med en akustisk guitar med nylon strenge, og så skifte til en el guitar hvis du finder ud af at du gider lære det. -De har af og til nogle billige i eks. aldi, som kan være udenmærket, -har selv en Fender Squier, som er købt i aldi, -(godt nok med metal strenge) -og den funker sg fint nok. -Og så det bedste, -hvis man ikke gider tage den med ind kan man jo altid smide den på bålet hehe, koster jo ikk så meget.

-ellers vil jeg sige, hvis du absolut VIL starte med en el guitar så tag ned og snak i en musikforretning, og se hvad de siger.

Tobias Maltese
Tobias Malteses billede
Re.:El-guitar til begynder

Jeg vil derimod ikke anbefale at starte med en akustisk. :) Hvis det er el-guitar lyden du vil have så bør du naturligvis nappe dig en el guitar.

Jeg har prøvet at spille lidt på min fars akustiske guitar, men det sagde mig ikke rigtig noget. Det var en HELT anden oplevelse for mig at prøve en el-guitar og det var først der jeg blev bidt af det. Jeg købte guitaren på stedet og jeg har ikke fortrudt det.Jeg købte en Jack & Danny guitar til omkring de 1500 og så fik jeg min fars lille forstærker. 

Uanset hvad, så hop ned til din lokale guitar forhandler og leg lidt med de forskellige guitarer indtil du finder en du kan lide, og til en pris du kan overkomme. Jeg ville nok satse på en guitar omkring de 1000.

Jan Møller
Jan Møllers billede
Re.:El-guitar til begynder
Tobias Maltese skrev: Jeg vil derimod ikke anbefale at starte med en akustisk. :) Hvis det er el-guitar lyden du vil have så bør du naturligvis nappe dig en el guitar. Jeg har prøvet at spille lidt på min fars akustiske guitar, men det sagde mig ikke rigtig noget. Det var en HELT anden oplevelse for mig at prøve en el-guitar og det var først der jeg blev bidt af det. Jeg købte guitaren på stedet og jeg har ikke fortrudt det.Jeg købte en Jack & Danny guitar til omkring de 1500 og så fik jeg min fars lille forstærker. Uanset hvad, så hop ned til din lokale guitar forhandler og leg lidt med de forskellige guitarer indtil du finder en du kan lide, og til en pris du kan overkomme. Jeg ville nok satse på en guitar omkring de 1000.
 
Ang. J&D guitaren, hvad kan du mere sige om den, så den i Steff music, og de roste den meget 
stjernekaster
stjernekasters billede
Re.:El-guitar til begynder

danguitar har tilbud på en strat til 500

og en shelter pr 100 til 700,pr 100 er meget nem at spille på så prøv at se på dem

mvh

stjenekaster

madsroeder
madsroeders billede
Re.:El-guitar til begynder

Glem Danguitar.

 Ned i Aage (bag nørreport st.) og prøv nogle forskellige stks.

 Jeg ved de lige har fået en ny begynderpakke hjem til 1000 kr, hvori der både er el-guitar (strat), forstærker, gig-bag osv i.

 Gogo.