Elektrisk Guitar??

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Elektrisk Guitar??". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Tore
Tores billede
Elektrisk Guitar??

Hejsa!!

Jeg går lidt og fundere over at købe en elektrisk guitar. Nu spiller jeg bare på klassisk men kunne godt tænke mig at prøve elektrisk, for ligesom at se hvad jeg bedst kan lide og opleve det selv. Indtil videre har jeg set på et start sæt inde hos aage klik her!

Jeg vil helst ikke bruge for mange penge på det. Kan det her bruges? nogle som har bedre ideer?

Mange hilsener Tore

Oblivion
Oblivions billede
Re.:Elektrisk Guitar??

Hmmmm... linket virker ikke. Men jeg går ud fra at du snakker om den der hedder Guitar Pack 0.

Min elektriske minder meget om den. (Stratocaster efterligning :P).
Jeg har haft rigtig gode erfaringer med min. Den har faktisk en lækker lyd. Og med tre pickups får du masser af muligheder for at variere lyden. Forstærkeren skal jeg ikke sidde og gøre mig klog på da min er en anden. Men umiddelbart ser det da meget fornuftigt ud. Man bliver faktisk lidt overraskede over lyden på de der små forstærkere (positivt altså).

Så er det bare til gå i gang med og har du ikke intentioner om at blive den nye Jimi Hendrix eller Mark Knopfler inden for få måneder så kan jeg kun anbefale sådan en.