::emne flyttet::Leadguitarist søges!!!!

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "::emne flyttet::Leadguitarist søges!!!!". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
500
500s billede
::emne flyttet::Leadguitarist søges!!!!
Hejsa! Vi er et band bestående af trommer (10 års erfaring), sanger (8 års erfaring), guitar samt backing (7 års erfaring), bas (12 års erfaring) og nu mangler vi en lead guitarist. Vi er alle i alderen 21-25 år, og søger nu en lead-guitarist. Vi er pt igang med at indøve et repetoire på 20 sange indenfor funk, rock, evergreens, ja alt hvad der får kvinderne op på bordene. Vi har på nuværende tidspunkt 6 egne færdige sange, men med tiden statses der på egen musik. Er du frisk og bor i nærheden af Hadsund, Aalborg eller Aars er vi åbne for en jamming-aften. Vi giver os alle 110% med henblik på at komme ud og spille og forventer ligeledes det samme af dig. Vi har stort set alt grej til en mulig koncert / gig, samt øvelokale (aars) med det der skal til. Giv et praj hvis du er den du mener vi mangler... Det kan jo ikke skade at prøve!!!!!!!!!  Ring 40579761
Fridrikur Ellefsen
Fridrikur Ellefsens billede
Re.:Leadguitarist søges!!!!

Hej.Held og lykke.Jeg flytter denne annonce over i "musiker søger musiker" forummet.Da I skal have en chance for at se dette.Lader jeg jeres annonce blive stående her indtil i morgen.

Tilføj kommentar