Er denne guitar noget værd?

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Er denne guitar noget værd?". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
3 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Argaen
Argaens billede
Er denne guitar noget værd?

Hejsa.
Har set denne guitar i Fakta til 800kr: http://www.musikinstrumenter.net/shop/maestro-el-guitar-pakke-301p.html
Er der nogen der kan se om den er noget værd?

Har ikke erfaring med elektriske guitarer og jeg er stadig nybegynder.

Jeg vil primært have hovedtelefoner sat til forstærkeren, så jeg ikke forstyrrer naboerne når jeg øver.

Spooky_tom
Spooky_toms billede
Re.:Er denne guitar noget værd?

Nu har jeg ikke set den omtalte guitar, men efter min mening er alle musikintrumenter købt i en Netto/superbrugs etc. ikke noget som helst værd. Du vil blive gladere for at investere lidt flere penge, og så købe guitaren i en musikbutik.

 VH.

 Spooky_tom

:: Redigeret den: 01-06-2007 20:41:24::

great-tiger
great-tigers billede
Re.:Er denne guitar noget værd?

Hvis du ikke vil længere end bare og sidde og spille for dig selv hjemme i din stue, så er det det helt rigtige køb.. men hvis du vil noget med din musik, så skal du ud og investere i noget ordentligt.. gå ned til en musikbutik og snak med de mennsker der er der.. giv en maks pris, også skal de nok finde en fornuftig løsning til dig.. sig hvad du har brug for, hvad dit formål med det er. hvad du vil bruge guitaren til.. om det er for dig selv, eller om det er til og spille i bands evt. koncerter med.. de har styr på det de har hjeme, og det de kan få hjem. så skal de nok fidne det bedst mulige til dig...

 held og lykke med det