Fjerne lydspor af trommer fra MP3 fil ?

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Fjerne lydspor af trommer fra MP3 fil ?". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
RS-2
RS-2s billede
Fjerne lydspor af trommer fra MP3 fil ?

Dav dav.

 

mig og en ven sidder og skal spille lidt her i weekenden, men da vi ikk er andet end 2, mig på el-guitar og min ven på trommer kunne vi godt tænke oss at bruge backingtracks med resten af instrumenterne.

 jeg har backingtracks som jeg selv bruger at spille til, men der er jo trommer med

 så nogen der ved eller kan fjerne trommerne fra de backintracks ? syntes ikk jeg kan finde noget på google og har spurgt andre steder uden held.

jansabro
jansabros billede
Re.:Fjerne lydspor af trommer fra MP3 fil ?

Det er umuligt da trommer fylder så meget i frekvensspektret!Brug istedet MIDI filer hvor du muter trommetracks og spil så de midi filer istedet. Alle PC er kan bringes til at gengive MIDI filer så de lyder som en drøm. Handler bare om korrekte SoftSynth engine. Jeg bruger selv Roland Sound Canvas. Det kan man så optage som MP3 fil og tage med live.........selv om....det er jo ikke rigtig live men snyd og humbug...jeg ville insistere på at få mine penge tilbage som publikummer ved en sådan koncert........... men til øvning er det jo super !!!!!!!!!!!!!!!!:: Redigeret den: 2008-1-27 14:53:9::

Tilføj kommentar