Forslag til guitaren.dk

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Forslag til guitaren.dk". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Fridrikur Ellefsen
Fridrikur Ellefsens billede
Forslag til guitaren.dk

Igennem tiden er der kommet en række forslag til hvordan vi kan gøre guitaren.dk bedre i fællesskab. Det er vi meget glade for. Og vi håber i vil blive ved med det. I denne tråde vil jeg vise en oversigt over de ønsker i har haft og en status over hvilke der er kommet i opfyldelse.

Vi har derfor samlet alle tidligere forslag i et nyt forum kaldet: Forslag til guitaren.dk hvor vi har samlet en række tråde fra vores guitar forum der omhandler forslag til guitaren.dk's forum og andet der har med hjemmesiden guitaren.dk at gøre.
Du finder forummet her:
(link fjernet af redaktionen da guitaren.dk er blevet lavet om og at de ændringer der linkes til i dette indlæg ikke har nogen relevans mere)

Du er velkommen at komme med forslag til hvordan vi skaber et bedre guitaren.dk i fællesskab, så vil vi prøve at imødekomme dit ønske.

Inde på forummet kan du se at vi har imødekommet en del ønsker fra jer brugere. Senest ønsket om et personligt meddelelses system. Desuden oprettede vi også et kommentar felt til vores artikler, tabs, osv. på guitaren.dk efter en bruger ønskede det. Så tro mig vi lytter til jer. Hold jer ikke tilbage!

vh

ØnskeDatoStatusKommentarTråd
Personligt meddelelses system ønskes11-01-2007 19:24:22Imødekommet - 27-10-2011 18:24:43Medlemmerne har taget vel imod dette system. I sidste uge tilføjede vi muligheden for at modtage emails hver gang man fik en besked(link fjernet af redaktionen da guitaren.dk er blevet lavet om og at de ændringer der linkes til i dette indlæg ikke har nogen relevans mere)
Mulighed for at kommentere artikler, tabs osv.01-09-2006 13:23:47Imødekommet 2006 (dato ikke registreret)Selv om den blev oprettet i 2006 og virker efter hensigten. Du kan skrive en kommentar til en artikel når du er logget på som medlem, og du kan kommentere andres, så har der ingen interesse været fra vores medlemmer at bruge dette system :( Dermed må jeg konkludere at det højst sandsynligt er fordi at kommentator feltet ikke virker efter hensigten. Kommentarer dets angående mødes med kyshånd!(link fjernet af redaktionen da guitaren.dk er blevet lavet om og at de ændringer der linkes til i dette indlæg ikke har nogen relevans mere)
Upload af mp303-09-2005 12:07:39Imødekommet ved oprettelse af forumet Brugerdemoer.Bemærk at der i forbindelse med en helt ny forum struktur er brugerdemo ved at blive udviklet, så derfor virker upload pt. ikke, men man kan linke til sin musik på andre sider som soundcloud, og myspace osv... Det nye bruger demo forum har høj prioritet fra vores side. Så hold øje med siden!(link fjernet af redaktionen da guitaren.dk er blevet lavet om og at de ændringer der linkes til i dette indlæg ikke har nogen relevans mere)
Guitar anmeldelses forum18-03-2009 22:11:56Overvejes- er der opbakning til dette forslag?(link fjernet af redaktionen da guitaren.dk er blevet lavet om og at de ændringer der linkes til i dette indlæg ikke har nogen relevans mere)
Oversigt over medlemmer14-04-2009 19:07:21Overvejes(link fjernet af redaktionen da guitaren.dk er blevet lavet om og at de ændringer der linkes til i dette indlæg ikke har nogen relevans mere)
Notifikations system25-02-2010 15:19:27I udvikling(link fjernet af redaktionen da guitaren.dk er blevet lavet om og at de ændringer der linkes til i dette indlæg ikke har nogen relevans mere)
Link i nyt vindue24-05-2009 20:53:51Genovervejes(link fjernet af redaktionen da guitaren.dk er blevet lavet om og at de ændringer der linkes til i dette indlæg ikke har nogen relevans mere)

Fridrikur, guitaren.dk 

Fridrikur
Fridrikurs billede
Ikke aktuelt mere

Disse ændringer gælder ikke mere da vi nu opererer med et helt nyt forum.

Med venlig hilsen
ADMIN

Tilføj kommentar