Guitar lære søges (Odense)

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Guitar lære søges (Odense)". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
5 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Gekko
Gekkos billede
Guitar lære søges (Odense)

Hej alle sammen

Jeg er en 16 årig dreng, der har fiflet lidt med guitar et par måneder. Jeg har ikke rigtigt haft noget undervisning, så har lært det hele fra internettet og bøger. Problemet er at jeg mangler en masse teori og musik forståelse, det kan bøger og internetter ikke vise mig så godt, som et andet levende individ. Så leder efter en der kan lære mig nye ting, gør ikke noget at det er en ældre person, men vil helst holde mig til yngre personer. Er evt. interesseret i at spille i band, hvis i da kan lære mig noget. Har forståelse for tabs og enkelte picking tekniker, men vil meget gerne lære mere!

Jeg bor i Odense N området, men er villig til at rejse andre steder hen på Fyn, bare ikke for langt væk.

Skriv til mig i denne tråd, eller en private message.

 Hilsen Gekko

 

 

Gekko
Gekkos billede
Re.:Guitar lære søges (Odense)

Undskyld for stavefejlen i topic overskriften, der skal selvølgelig stå "Lærer" ikke "Lære" (:

bloodyjoe
bloodyjoes billede
Re.:Guitar lære søges (Odense)

hej jeg vil gerne hjælpe dig vider hvis det er, kan tilbyde en time for 100kr pr gang, så måske en eller to gange om måneden hvor du så får noget stof med hjem til næste gang osv, jeg arbejder selv med musik i mange forstande, men øverjazz standards op og klassiske numre som jeg syntes om, ellers har jeg spillet en del jazz, funk, rock, metal, meditations musik og meget mere, jeg har en kolonihave vi kan have undervisningen, men vil nok vær esmart du har en guitar med ellers skaffer jeg en til dig, hvis du ikke har en akustisk, bare sig til mit nummer er 50540763 hilsen joe

Christian Odense
Christian Odenses billede
Re.:Guitar lære søges (Odense)

Hej Gekko.

Jeg har selv spillet guitar lidt over et år. har fået godt styr på det mest basale.

Jeg vil gerne sætte et par timer af til at lære dig hvad jeg ved - jeg har ikke haft elever før, så vil gerne undervise dig gratis.

Skriv evt til mig på christianstaal@odenses.dk 

Peter K.
Peter K.s billede
Re.:Guitar lære søges (Odense)

Hej Gekko.

 

Hvis du er interesseret i at spille rock eller heavy, kan jeg sagtens hjælpe dig.

Jeg bor i Odense C. Spiller i Threadfin (http://www.myspace.com/threadfin). Har haft musik på højniveau i gymnasiet, spillet musik siden '93. Send en mail til popetot@sol.dk, hvis det har interesse.

Tilføj kommentar