Guitar vurdering?

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Guitar vurdering?". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
3 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Burn
Burns billede
Guitar vurdering?

Hej alle Smile

Jeg står med en guitar som har tilhørt min onkel, som jeg gerne vil vide lidt mere om, så jeg håber i kan hjælpe mig!

Det er en Kasuga D-250 akustisk guitar fra slut 70'erne. Den er købt i butikken som 4 Jacks ejede på Gl. Kongevej og er brugt meget få gange og har ikke én eneste ridse eller skramme. Dette skyldes at min onkel gik bort kort efter købet pga kræft. Der følger en guitarkasse med, som ikke fejler det mindste heller. Det hele har været opbevaret i en herskabslejlighed oven på et skab, så den har ikke fået fugt.

Nu har jeg intet kendskab til hverken guitarer eller andre musikinstrumenter, så jeg ville høre om nogle kunne give et bud på hvad den har af værdi, så min farmor som jeg skal sælge den for, ikke bliver snydt!

 

Mvh Daniel

Rulleguitar
Rulleguitars billede
Re.:Guitar vurdering?

Det kan være svært at vurdere sådan en guitar, men det er ihvertfald en guitar der har et godt ry. Kasuga'erne blev bygget i de tidlige '70ere, og regnes for at være gode. Jeg har selv en Kasuga D-350, der er rigtigt fed.

Jeg mener nok at du bør kunne få mindst 4-5000 kr for den, men prøv f.eks at holde øje med eBay i et stykke tid. Der dukker tit Kasugaer op, prøv at lægge mærke til hvad de ender med at blive solgt for. Så har du en mere sikker indikation af hvad markedsprisen er.

Venlig hilsen

Jens J 

Burn
Burns billede
Re.:Guitar vurdering?

Du skal have mange mange tak Jens! Smile