Guitaren.DK's videoer fra vintage showet

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Guitaren.DK's videoer fra vintage showet". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Momse
Momses billede
Guitaren.DK's videoer fra vintage showet

Jeg syntes det er en glimrende ide med de video interviews fra vintageshowet i Svendborg, desværre er lyden meget dårlig så det er svært at høre hvad der bliver sagt, ville det ikke være en ide med enten en håndholdt mikrofon eller evt. 2 knaphulsmikrofoner til næste år, det ville også fjerne meget af støjen fra hallen. 

Fridrikur Ellefsen
Fridrikur Ellefsens billede
Re.:Guitaren.DK's videoer fra vintage showet

Til fremtidige videoreportager lover jeg at bruge en stereomikrofon sammen med HD camcorderen. Desværre var jeg lidt i tidspres og skulle sætte mig ind i det nye kamera, så derfor nåede jeg det ikke i forbindelse med vintage showet, men jeg vender frygteligt tilbage, for du har hel ret. Lyden er vigtig. Nogen gange kommer jeg også til at afbryde simpelthen fordi jeg ikke kan høre hvad der bliver sagt pga. larm. Jeg har også mere video fra vintage showet bl.a. med guitar duetter osv. men lyden blev for dårlig. Da der var så meget baggrundsstøj igen.

Tilføj kommentar