Guitarist søger Countrymusikere

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Guitarist søger Countrymusikere". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Nicolai Nystrup
Nicolai Nystrups billede
Guitarist søger Countrymusikere

 

Kan du godt lide country, western og rock musik? 
 
Så kan det være, at det her lige er noget for dig. Jeg er en gut på 17 år, og kan meget godt lide at spille musik. Jeg spiller guitar og trommer, og har spillet i snart 11 år, men kan også andet som bas og klaver. Jeg holder til i den lille by Aars, i nordjylland.
Hej,
 
Jeg er en dreng på 17 år, som godt kan lide at spille musik.
Jeg har en interesse inden for country, western genren med et drej af gammeldags rock, som f.eks. The Highwaymen, Blake Shelton, CCR, Willie Nelson, mfl. 
 
Hvis nogle kunne have lyst til være med til at lave et band sammen med mig, med et fedt navn, små koncerter, tjene lidt penge på det, så kontakt mig endelig! Det drejer sig om medlemmer, som kan spille på Guitar(Sang måske), bas, trommer, og sangskrivning I alderen 17-25 år. 
 
Hvis du føler en interesse, så skriv til mig :) Vi finder ud af noget!
 
MVH
 
Nicolai Nystrup
Nicolai Nystrup
Nicolai Nystrups billede
Re.: Guitarist søger Countrymusikere

Ang. aldergruppe, er den ændret til "17-30"

Med hensyn til niveau, skal dit erfaringsniveau på dit instrument være min. 3 års erfaring. Optagelsesvideo kan blive opfordret, ved ansøgere med 2 års erfaring  :)

 -

Nicolai Nystrup 

Tilføj kommentar