Guitarist søges til opstart af band. KBH

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Guitarist søges til opstart af band. KBH". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
fist
fists billede
Guitarist søges til opstart af band. KBH

Bas, trommer og vokal søger guitarist. Vi forventer at du er velspillende og har tjek på dit udstyr. Kan du synge kor er det helt sikkert et plus. Vi har øvelokale med masser af udstyr på B&W.
Vi har gjort os nogle forestillinger om hvilke stilarter der kunne være fedt at prøve at blande : "Power" rock genren (Creed, Alterbridge, Tool, Foofighters, Hoobastank ) møder electro pop-rock ( Muse, Veto ) = Melodisk, energisk rock med et stænk af et solidt- ( danse ) beat, og til tider nogle rytmisk skæve stykker.
Vi går ind for at man laver musikken i fællesskab og ALLE har lige meget at skulle have sagt !
Indtil videre søger vi guitar, men vi kunne også godt tænke os måske at få en ekstra guitar med og/eller et keyboard på et tidspunkt.
Først og fremmest skal det være sjovt og vi skal bare spille hvad vi syntes der lyder fedt så længe den gode melodi og energien er i musikken. 

Kontakt:
Asger asger.simonsen@gmail.com 2143 6281
Morten morten.lehn@gmail.com 2815 9707

Tilføj kommentar