Hjælp!! (melodi søges)

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Hjælp!! (melodi søges)". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
5 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Pleth
Pleths billede
Hjælp!! (melodi søges)

Egentlig vidste jeg ikke hvad jeg skulle kalde dette topic. For jeg ved ikke hvad det er.

Det er en sang/melodi, jeg har hørt nogle gange på p4 østjylland når jeg sidder og spiser aftensmad med mine forældre. den kommer lige inden radioavis kl 19.00, det er en virkelig iørefaldene melodi med stille guitarsolo.

Det ville være GUDESKØNT, hvis nogle kunne hjælpe mig med at finde ud af, hvem der har lavet denne melodi.

Binzerking86
Binzerking86s billede
Re.:Hjælp!! (melodi søges)

Det lyder som om vi har samme problem :D Det er sådan en melodi, der enten indleder eller afslutter et program, ikke? Jeg har nemlig også af og til hørt den, men mine forældre ved ikke hvem, der har lavet den. Øv øv! Håber jeg også kan få et svar!

Pleth
Pleths billede
Re.:Hjælp!! (melodi søges)

så haar jeg fundet ud af hvem det er! jeg skrev en mail til programmet. og svaret er Ivan Pedersen. MEN sangen kan ikke købes, da den ikke ligger på nogen cd. den er lavet specielt til programmet. Desværre!

Binzerking86
Binzerking86s billede
Re.:Re.:(citering)Hjælp!! (melodi søges)

så er det jo bare med at finde ud af, hvornår den bliver spillet og så lytte den af.. eller jeg kunne måske grave en båndoptager frem og optage den.

Flabster
Flabsters billede
Re.:Hjælp!! (melodi søges)

Elle man kunne måske se om man kunne finde den på nettet ;)