hjælp - riff.

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "hjælp - riff.". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
4 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
the-copy
the-copys billede
hjælp - riff.

hej allesammen :) jeg er en guitarist der gerne vil finde på lidt riff. osv. selv, men synes det er skide svært... er der nogen af jer der har nogle hjælpemidler til hvordan man nemt kan? jeg ved selvf. at der er skalaer men hvordan kan man hurtigt finde på noget der lyder godt....

 altså primært hjælpemidler til det...

/the-copy

Ruben
Rubens billede
Re.:hjælp - riff.

Hej med dig.

Prøv at arbejde med en simpel rytme eller groove og brug kun nogle få toner fra en skala, evt. 3-4 toner fra en pentaton. Lyt til nogle kendte riffs og tjek dem ud med hensyn til rytmisk/tonal opbygning og du vil høre at de meget kendte riffs, som f.eks. "Smoke on the Water" og "Whole Lotta Love" m.fl., er meget simple men effektive.

Håber at det kan bruges. 

the-copy
the-copys billede
Re.:hjælp - riff.

tak du det hjalp meget :)

budde89
budde89s billede
Re.:hjælp - riff.

det som hjælper for mig er at jeg ikke kan lade være med bare at jamme med mig selv når jeg øver... og lige pludselig har jeg et riff... ind imellem kommer der også riffs inde i hovedet på mig når jeg ikke kan sove og så rejser jeg mig op og skriver det ned... ved godt det ikke er den største hjælp, men for mig virker det bedst når det kommer automatisk til mig... har også bemærket at musikken ofte bliver sær og også ustruktureret til tider hvis jeg prøver for meget...:-p ved ikke om det bare er mig der har en sjov tilgang til at skrive musik..:)

Tilføj kommentar