Hjælp til jazz

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Hjælp til jazz". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
3 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Shingo
Shingos billede
Hjælp til jazz

Hey folkens. jeg er for tiden begyndt at spille og udforske jazz verdenen, og derfor var det mig oplagt at prøve at skrive en sang. MEN.

Jeg mangler inspiration. Jeg mangler variation. det er bogstavelig talt for nyt for til at jeg kan skrive en hel sang. Hvad kan jeg gøre for at optimere mit jazz-spil. gider ikk mere af det der 2-5-1 halløj.. det har jeg allerede brugt i min sang... heh.

hvis nogle har nogle gode jazz råd, så skal i være velkommen til at byde ind.. Smile

tak på forhånd. 

Harpsichord
Harpsichords billede
Re.:Hjælp til jazz

prøv at finde den gamle akkordbog, skrevet af mickey baker. Det har hjulpet mig meget at bruge specielle jazz akkorder. husk at bruge 7´ere og maj! og bruge lillefingeren til at variere den fjerde tone i akkorden med halvtonetrin                                                                                                                                                                                                            

budde89
budde89s billede
Re.:Hjælp til jazz

synes i hvert fald også at 9-akkorder er rigtig lækre i jazz... :) men har ikke den store ekspertise på området... det eneste jazz jeg nogensinde har lavet er lidt på klaveret og der er akkorder meget lettere synes jeg... :P i hvert fald når det er jazz...

Tilføj kommentar