Hjælp til Slash's sound

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Hjælp til Slash's sound". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
4 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
S. Hudson
S. Hudsons billede
Hjælp til Slash's sound

Hej

Er der nogen der kan hjælpe mig med, indstillingerne på forstærker og guitar. Er ude efter Slash's sound især på November Rain's solo1. 

Min forstærker er en Vox valvetronix AD30VT har en del muligheder for forskellige indstillinger og guitareren er en Ibanez RG420EG

Har simpelthen prøvet og prøvet, men har ikke kunne ramme den rigtige. Måske er det bare fordi forstærkeren er noget bras. Eller skal jeg til at investere i div. pedaler og lign.

Det største problem er, at strengene skifter klang, hvis jeg har flere til at "ringe" på samme tid.

  

/Søren

pkossek
pkosseks billede
Re.:Hjælp til Slash's sound

Det kunne se ud som at du bruger for meget gain. Jeg ved at det er en slidt frase, men lyden ligger i fingrene. Ellers bør du sammenligne pickupper, forstærker, effekter. Jeg tror faktisk ikke at han bruger så meget gain i sit setup ift mange andre...

MathiasLaursen
MathiasLaursens billede
Re.:Hjælp til Slash's sound

Humbucker pickups giver meget. Og så er marshall en god løsning af forstærker. Men det svære ved at skabe Slash lyd, er de utroligt mange bends og slides. Det kræver øvelse.

budde89
budde89s billede
Re.:Hjælp til Slash's sound

generelt for at efterligne slash (imo):

1. meget bass og ikke så meget treble (fx bas, middle, treble; 60, 55, 40)

2. ofte brug af bridge-PU

3. som sagt - ikke for meget gain

Dog ved jeg godt at det hjælper en del med Marshall amp og gode humbuckers. Og så er en go wah nærmest uundværlig til slash-efterligning :)

(just my opinion)