Hvad for en elguitar?

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Hvad for en elguitar?". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
IrvinK
IrvinKs billede
Hvad for en elguitar?

http://www.guitars-drums.dk/amaster/shop/index.php?/amaster/shop/show_supergroup.php?lg  linket viser ikke helt hvor varen befinder sig, men ind i produkt/elguitar saa den foerste der dukker op den er blaa paa billedet.
http://danguitar.dk/product.asp?product=12474&sub=11&page=1
Her er den anden jeg kan taenkt over

Skal bruge hjaelp til at finde ud af, hvad saet er bedst til en begynder som mig.
Har fundet de her 2 guitar pakker. Ved ikke hvad er bedst, da jeg ikke har forstand paa det... om der er nogen forskel paa de 2 guitar?
tak for hjaelpen :)
 

:: Redigeret den: 2008-2-11 15:21:46::
:: Redigeret den: 2008-2-11 15:23:1::

jansabro
jansabros billede
Re.:Hvad for en elguitar?

Hvis det er Behringer guitaren du tænker på så KØB DEN IKKE...der findes kun en dårligere i verden og den er produceret af Pearl River oghar været på Bilkas varelager...Mht. Dimavery El guitaren. Så har jeg en gang spillet på sådan en og den var OK til prisen...men forstærkeren stinker....sådan er det...pris og kvalitet følges nogenlunde ad....jeg ville istedet kigge her efter en ny guitar inkl. forstærker:AAGE eller ESKILDSEN

Tilføj kommentar