Hvilken El-Guitar?

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Hvilken El-Guitar?". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
5 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
annahalkjaer
annahalkjaers billede
Hvilken El-Guitar?

Hej alle sammen (:
Jeg tænkte om i ikk gad hjælpe mig?
Jeg sidder i den situation, at jeg begyndte at spille guitar for fire måneder siden.
Hvis du spørg mig er jeg virkelig blevet god. Og jeg kan seriøst ikke slippe min guitar, når jeg først er gået i gang!
Lige siden jeg startede, har jeg haft sådan en stor trang til at købe en el-guitar. Jeg har sådan siddet og over be'gloet den blå avis og lignende. Men efter som jeg ikke ved noget som helst om el-guitare, ville jeg jo lige spørge jer garvede mennesker! Hvad ville være godt til en nybegynder som mig? Jeg er mest til sådan noget som Rock og Punk genren. Men i øjeblikket har jeg kun 550,- på lommen. Så hvis man skal ha noget for de penge, som man kan lære at spille el-guitar på.. Hvad skal det så være for en model,og hvor skal jeg evt. finde den?
Håber i kan hjælpe mig!
/ Anna Halkjær

krede
kredes billede
Re.:Hvilken El-Guitar?

du sparer op så du har omkring 1700-1800kr. og tager ind til aage jensen og køber en af deres guitar-pakker hvor der både er forstærker og kabler og den slags i..kort sagt alt hvad du skal bruge,men du skal nok starte med en uden floyd-rose(vibrator)

 

budde89
budde89s billede
Re.:Hvilken El-Guitar?

Cort M200 til 1.695,- hos aage.dk

Sultenlama
Sultenlamas billede
Re.:Hvilken El-Guitar?

Kære Anna, jeg tror desværre ikke du kan få så meget guitar for 550 kroner.

Jeg kan huske da jeg fik min første el-guitar, min mor kom hjem fra ALDI med en fender squier pakke som hun vist kun havde betalt 1300 kroner for.

Men som Krede skriver, spar lidt mere sammen og tjek en AAGE pakke ud :) 

jansabro
jansabros billede
Re.:Hvilken El-Guitar?

AAGEs Fender Squier Pakke er faktisk ok. Dvs. guitaren er...Forstærkeren er ikke meget bevendt.Jeg har selv en Squier og må sige efter at have sammenlignet med originale Amerikanske og Mexicanske Fender guitarer at Squier er lige så god mht. lyd og spilbarhed. Materialerne er billigere indrømmet...og holdbarheden lavere...ligesom brugtprisen er til grin.....men kan man leve med det kommer man langt med en Squier. Husk dog at få den justeret.Man kan som garvet musiker selv justere den, men som begynder bør man få en forhandler/værksted til det!

Tilføj kommentar