Hvilken halvakustisk ????

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: " Hvilken halvakustisk ????". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
5 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Ejay
Ejays billede
Hvilken halvakustisk ????

Jeg skal ud og købe en ny halvakustisk guitar. Jeg vil ofre omkring 3000 kr. Jeg overvejer en brugt ( der har været dyere) eller en ny.
Hvad kan i anbefale? Hvilke mærker skal man gå efter?

Mvh Ejay

sixstringpiano
sixstringpianos billede
Re.: Hvilken halvakustisk ????

Har en Yamaha + evt. forstærker til salg under Guitaren.dk. Måske kunne du være interesseret; i hvert fald ud fra prisniveauet at dømme

Hilsen: Six

kristian_gb
kristian_gbs billede
Re.: Hvilken halvakustisk ????

Prøv at se på Cort. Fantastiske guitarer til ikke alt for mange penge

gnavpot
gnavpots billede
Re.: Hvilken halvakustisk ????

vil også anbefale cort eller walden... begge mærker laver gode guitar til billige penge..

Walden er nye på market så derfor meget billige.

Husk at tjekke halsen på guitaren når du køber ny - den SKAL være snorlige. Nogle af de billigere guiter kan ha fejl ca ved 12 bånd. Var selv ude for det med min gamle Martin DX1 som jeg måtte bytte i Aage da den efter at være blevet justeret og sænkning af stringe begyndte at klire.

Ellers en god ide at få sænket stringene på guitaren da dine barré-greb bliver meget nemmere at ta... en ny guitar skal som regel altid justeres inden det første år

Har selv købt en Walde d610 og er lige så glad for den som min Martin DX1 og sammenlignet med prisen hvor Martin DX1 koster 4000 koster Walden kun 2500 og den lyder også rigtig godt... ellers kan jeg kun sige LYT dig frem og god jagt :-)

(inaktivt medlem)
(inaktivt medlem)s billede
Re.: Hvilken halvakustisk ????

Jeg vil forslå at du tjekker en

Ovatien applause ud..