Infated søger leadguitarist (Holstebro)

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Infated søger leadguitarist (Holstebro)". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
Infated
Infateds billede
Infated søger leadguitarist (Holstebro)

 

Infated søger ny lead guitarist.

Infated er et thrash metal band fra Holstebro der trækker meget inspiration fra den gamle thrash scene, med bands som Metallica, Slayer og Megadeth. Vi har spillet sammen et halvandet års tid. Vi har øvelokale i Boxen i Holstebro, hvor vi spiller sammen hver mandag og onsdag fra ca 18.30 til 22 og til tider søndage, efter aftale. Vi har 7 færdige numre og flere på tegnebrættet, men desværre ingen indspilninger (hvilket vi ellers var i gang med) og har allerede spillet en håndfuld koncerter, og der er flere på vej. Desværre står vi i den situation at vores lead guitarist er blevet nød til at forlade os. Derfor søger vi en ny lead guitarist. 
Pt. er vi 4 mand i bandet (rytme guitar, sang, bas og trommer), aldersmæssigt er vi mellem 20 og 29 år gamle, så derfor ville det selvfølgelig være mest passende, hvis din alder ligger et sted der i mellem eller omkring. 
din opgave som lead guitarist vil primært bestå i at lave solo'er og fills, da det ofte er rytme guitaristen og bassisten der finder på selve riffene.. men hvis du finder på noget fantastisk, er det selvfølgelig kun helt okay. Vi spiller i standard tuning, så hvis du elsker Drop-D eller endnu lavere, er det nok ikke dig vi har brug for. Det forventes du har eget udstyr, og gerne noget der kan spille ret højt.

Ta' et lyt : http://www.youtube.com/infated
Facebook : http://www.facebook.com/infated

I Infated ligger vi forholdsvis stor vægt på det sociale mellem medlemmerne, ofte bestående af druk aftener, ædegilder og andre former for hygge.

For mere information, eller aftale om at mødes, skriv til : rasmus_s5@hotmail.com

 

Tilføj kommentar