At købe hos DanGuitar eller ikke?

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "At købe hos DanGuitar eller ikke?". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
17 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Mardin
Mardins billede
At købe hos DanGuitar eller ikke?

Hej folkens

Jeg har søgt meget på google.dk efter nogle gode eller dårlige ting at sige om DanGuitar.dk. Jeg syntes ikke jeg kan finde noget særligt. Er det fordi at folk ikke har prøvet at købe hos dem eller hvad? Eneste jeg kan finde ved søgninger er folk der advarer mod at købe guitarer i Føtex og netto etc. så det vil jeg da holde mig fra :-)

Jeg er nybegynder, men har i snart noget tid øvet mig på min fars gamle spanske guitar, og har lært at spille sange ved de klassiske spanske akkorder. Jeg ville dog gerne have min egen, og faldt derfor hurtigt over www.danguitar.dk. Jeg syntes deres egne beskrivelser af varerne er overordenligt positive, men jeg kan ikke finde de produkter de sælger, nogle andre steder på nettet - og ved derfor ikke hvad jeg skal forvente af dem.

 Jeg har kigget på blandt andet deres:

Diego A. Torres MC-200 Akustisk Spansk-Guitar, 1.399 kr.
Sant Guitars CL-50 Sort Akustisk Spansk-Guitar, 599 kr.
Sant Guitars AC-80 Sort Akustisk Western-Guitar, 799kr.

Er der nogle herinde der kan sige godt eller dårligt om disse?

Til sidst vil jeg gerne høre om jeg skal gå efter en Spansk eller Western guitar, når jeg gerne vil spille Beatles, Don Mclean og Roling Stones? Strengenes hårdhed er ikke noget problem, da jeg allerede har spillet med hard-tension strenge på min fars gamle guitar, så det gjorde rigtigt ondt i starten, men nu har jeg fået hård hud på fingrespidserne..

Håber nogle kan rådgive mig lidt!

Med venlig hilsen Martin

 

gibson0
gibson0s billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?

Hej jeg tror nok at du skal købe en western guitar til Rolling Stones og Beatles.

Ang. www.danguitar.dk ved jeg ikke om man skal holde sig fra eller ej.

madsroeder
madsroeders billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?

Hej Mardin,

 Enig med Gib i, at du nok skal have en western til de bands du nævner der.

Mht. til Danguitar, så er de sikkert ok, men hvorfor ikke vælge et mærke du ved er i orden? Gå ned i din lokale guitarbutik og køb en yamaha, washburn eller lignende. Der kan du også prøve nogle forskellige modeller og finde den rigtige for dig.

Mardin
Mardins billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?

Altså først og fremmest, så har jeg ikke lige en lokale guitarbutik i nærheden. :-) Jeg kommer fra Nordsjælland, og skal givetvis finde en butik i København.

Derfor er det jo så dejlig nemt at man i den travle hverdag kan bestille fra nettet og tingene så kommer ind med posten dagen efter. Er man ikke tilfreds kan man jo sende det retur.

Herudover så var jeg bare af den opfattelse at en guitar i en guitarbutik ligger på en startpris på over 1-2.000kr og ellers hurtigt brager i vejret til 5 cifrede beløb. Om kvaliteten følger ved jeg heller ikke noget om. Men det var jo derfor det lyder tiltalende med den Western guitar fra danguitar.dk til 799kr. Er der alternativer er jeg selvfølgelig åben - derfor denne tråd eksisterer :-)

madsroeder
madsroeders billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?

Så travlt kan du sgu heller ikke have. Hvis du gerne vil have noget ordenligt, så læg den tid der kræver, i forarbejdet. Du siger du bor i nordsjælland, men det er max en time med offentlig transport ind til byen, så det kan umuligt være noget problem.

Aage.dk er et godt sted at starte.

Ellers kan jeg se ved en simpel googlesøgning at der ligger en butik i hillerød - gogo

Tv
Tvs billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?

Jeg handler en del ved Danguitar og har aldrig problemer med dem.God weekend

 

Mardin
Mardins billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?

madsroder: Nej så travlt har jeg heller ikke. Siger bare det er nemt og bekvemt at bestille ting over internettet :-)

Jeg tror det må være en god plan at jeg slår et smut forbi den butik i Hillerød eller København. Så må jeg se hvordan tingene folder sig ud.

Tilbage til trådens oprindelige emne, så er det egenligt sjovt at ikke flere har prøvet danguitar.dk, når man tænker på hvor billigt det er, og hvor meget de popper frem ved google søgninger. Jeg kan ikke lade være med at tænke på om det blot er mærket der spiller ind på prisen, og at man ved en guitar til 3k i en normal butik, måske kunne spare de 2k ved at købe en kopivare hos danguitar.dk. Jeg ved det ikke, og tænkte der da må være nogle derude med nogle erfaringer. :-)

Acoustica
Acousticas billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?
Mardin skrev: Tilbage til trådens oprindelige emne, så er det egenligt sjovt at ikke flere har prøvet danguitar.dk, når man tænker på hvor billigt det er, og hvor meget de popper frem ved google søgninger. Jeg kan ikke lade være med at tænke på om det blot er mærket der spiller ind på prisen, og at man ved en guitar til 3k i en normal butik, måske kunne spare de 2k ved at købe en kopivare hos danguitar.dk. Jeg ved det ikke, og tænkte der da må være nogle derude med nogle erfaringer. :-)

Pris og kvalitet hænger meget sammen, når vi taler guitar. Jo mere du ofre, jo bedre kvalitet - og dermed også lyd - får du.Dermed ikke sagt at der ikke findes billige guitarer som lyder godt.

Rulleguitar
Rulleguitars billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?

Jeg har haft et par af deres billigste guitarer i hænderne, og de ville nok gøre sig bedre som haveredskaber end som musikinstrumenter. Men jeg har nok været meget uheldig, og lige ramt et par mandagsmodeller.

Men generelt vil jeg anbefale at man kun køber et instrument man har haft i hånden først. Hvis man absolut vil købe pr. postordre, så skal man ihvertfald også afsætte penge til at få justeret guitaren hos en der kan dét, efter man har modtaget den. 

Venlig hilsenJens J

Den_Sidste_Jim
Den_Sidste_Jims billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?

Danguitar virker fuldt reelle (har selv handlet hos dem), så i dét henseende er de mindst lige så pålidelige som eks. Aage.dk. Da prisen på deres guitare er væsentligt lavere kan kvaliteten selvfølgelig diskuteres.

Men som andre har sagt er det allerbedste nok at tage ind i en forretning og prøve sig frem. Der er et par forskellige jeg godt kunne tænke mig, men jeg ville ærge mig meget hvis jeg havde betalt i dyre domme (så mange penge har jeg heller ikke at rode med) for en guitar som jeg sad dårligt med eller som (i mine øre) lød dårligt. Smile

kronisk nybegynder
kronisk nybegynders billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?
Rulleguitar skrev: Jeg har haft et par af deres billigste guitarer i hænderne, og de ville nok gøre sig bedre som haveredskaber end som musikinstrumenter. Men jeg har nok været meget uheldig, og lige ramt et par mandagsmodeller.Men generelt vil jeg anbefale at man kun køber et instrument man har haft i hånden først. Hvis man absolut vil købe pr. postordre, så skal man ihvertfald også afsætte penge til at få justeret guitaren hos en der kan dét, efter man har modtaget den.  Venlig hilsenJens J
Er lige nysgerig, da jeg ikke har pillet ved deres guitarer. Hvad er det der galt? Ingen tvivl om, at det er begrænset hvad man får for 1K, men er vi ude i krydsfiners-kroppe, dårlig intonering eller bånd finish?
Har handlet hos danguitar en eller to gange, og deres service kan jeg ikke sige noget skidt om! Så hvis tankerne går på, om de røvrender en, så skal man ikke være bange.
Rulleguitar
Rulleguitars billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?
kronisk nybegynder skrev Er lige nysgerig, da jeg ikke har pillet ved deres guitarer. Hvad er det der galt? Ingen tvivl om, at det er begrænset hvad man får for 1K, men er vi ude i krydsfiners-kroppe, dårlig intonering eller bånd finish?Har handlet hos danguitar en eller to gange, og deres service kan jeg ikke sige noget skidt om! Så hvis tankerne går på, om de røvrender en, så skal man ikke være bange.

Hej

Det var alene kvaliteten af et par billige guitarer jeg har prøvet, som jeg henviste til. Den sidste var en spansk børneguitar, og den var båndfalsk og lød ikke godt. Strengene lå alt for højt. Den var hverken værre eller bedre end de guitarer man kan finde på tilbud i Netto eller Jysk eller andre steder.

Jeg har ikke prøvet deres dyrere guitarer af deres egne mærker - de kan sagtens være af en god kvalitet. Jeg har prøvet mange andre (el)guitarer i prislejet 1500-2500 der er rigtigt gode, så det kan de herogsåsagtens være...

Men pointen er stadig at det er vigtigt at prøve guitaren før du køber den.

Venlig hilsenJens

Den_Sidste_Jim
Den_Sidste_Jims billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?
Rulleguitar skrev: kronisk nybegynder skrev Er lige nysgerig, da jeg ikke har pillet ved deres guitarer. Hvad er det der galt? Ingen tvivl om, at det er begrænset hvad man får for 1K, men er vi ude i krydsfiners-kroppe, dårlig intonering eller bånd finish?Har handlet hos danguitar en eller to gange, og deres service kan jeg ikke sige noget skidt om! Så hvis tankerne går på, om de røvrender en, så skal man ikke være bange.HejDet var alene kvaliteten af et par billige guitarer jeg har prøvet, som jeg henviste til. Den sidste var en spansk børneguitar, og den var båndfalsk og lød ikke godt. Strengene lå alt for højt. Den var hverken værre eller bedre end de guitarer man kan finde på tilbud i Netto eller Jysk eller andre steder. Jeg har ikke prøvet deres dyrere guitarer af deres egne mærker - de kan sagtens være af en god kvalitet. Jeg har prøvet mange andre (el)guitarer i prislejet 1500-2500 der er rigtigt gode, så det kan de herogsåsagtens være...Men pointen er stadig at det er vigtigt at prøve guitaren før du køber den.Venlig hilsenJens
Jeg er nybegynder og har faktisk købt den første akoustiske på benævnte side: Hvordan kan jeg vide om guitaren er båndfalsk eller det bare er mig som stadig spiller dårligt?
evg
evgs billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?

Ang. priser hos danguitar, kan jeg se at de på en Martin DCX1 westernguitar til ca. 5000,-, er 2-300 kr. billiger end Åge Jensen.  Så inden der kommer forsendelses-gebyr mm. på, bliver det samme pris. Om ikke mere.  Så man kan ikke kalde dem specielt billige Det er en anden sag, at de har en masse billigt........hvad det nu er.........i deres udvalg. Men en westernguitar til under 1000 kr, kan næppe bruges til meget andet end blomsterkasse! :)

Turwaithion
Turwaithions billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?

Jeg køber altid strenge hos danguitar... og jeg synes de holder lige så længe som et par dyre martin strenge. Og de koster kun 34 kr for phodphor-bronze til dreadnought

Mixie
Mixies billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?

Jeg har fornylig købt et "Elguitar sæt" på Danguitar. Guitar, forstærker, taske, kabel m.m til 899 kr. Jeg ville se om jeg ville syntes om at spille på el guitar.. Så der var det klart prisen som gjorde, at jeg fortog købet. Mht. forsendelse INGEN problemer. Jeg bor endda i Grønland. Kvaliteten er ikke i top, PÅ DEN GUITAR. men kan bruges til at øve sig på. Jeg har lidt problemer med uren lyd. Men jeg har ikke fortrudt købet. Det var heller ikke alverden, jeg forventede.

Næste gang vil jeg se, prøve, tænke, spørge før jeg køber. 

evg
evgs billede
Re.:At købe hos DanGuitar eller ikke?

Jeg kan fornemme, at der er en masse førstegangs købere her på siden. Og det er ikke let i dag, at vælge hvad man skal vælge. Det er meget "hot" og meget "snot" der ude på markedet. det var lettere da jeg startede i 70'erne. Der var ikke så meget at vælge imellem, i de lokale musikbutikker ;)  Men en af de bedste måde, at undgå snot på, er hvis man kender en der er lidt mere erfaren i guitar. Og det betyder jo så også, at man sandsynligvis har adgang til, at prøve hans udstyr af. Man ta' ham med under armen og gå ud i butikkerne. Prøv det hele af. Jo større en butik jo bedre. Og lad være med, at falde for det første og det bedste, bare fordi den evt. ser sej ud!  I mine øjne er det en udbredt misforståelse, at en begynderguitar gerne må være så billig så muligt! Sludder! Jo dyre en guitar du køber jo bedre/lettere er den at spille på. Det er bare et spørgsmål om lidt tålmodighed for lige at spare et par tusinde kr. mere sammen. Brugtmarkedet er jo også en rigtig god mulighed. Men det er jo ikke for begyndere med mindre man har en erfaren guitarist med i hånden.  Men er det altså muligt, at finde særdeles fine instrument til langt under ny-prisen, uden at de behøver, at være banket sønder og sammen.  Førhen har man kunne leje instrumenter Kan man stadig det nogle steder? For det ville jo være en oplagt ide, ind til man er lidt mere sikker på, hvilken type guitar men egentlig gerne vil havde. Det er langt fra sikkert, at man finder sin drømme guitar ved første køb. Men det koster ikke noget, at undersøge tingene lidt inden man kaster sig ud i en handel. Ikke andet end tid. Men mit personlige råd skal være: Lad for guds skyld være med, at købe noget billig bras som gør, at du bliver træt af, at spille!