Klemmepickup

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Klemmepickup". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
3 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Marcatch
Marcatchs billede
Klemmepickup

Davs, er blevet træt af min fars gamle monster-indianer-spejder-giga pickup der tager livet af alt western lyd, så nu har jeg fået øje på en klemme pickup, en lille sjover der skal et eller andet sted hen, men hvor på guitareren og hvordan? Nogen der har erfaring med sådan en?


Mvh Marc


KB
KBs billede
Re.:Klemmepickup

Hej.

Ja havde engang sådan en lille fætter. Hvis den har en klemme så sæt den i kanten af lydhullet og sæt et lille stykke gaffa på ledningen ved stolen, så den ikke bliver revet ud og skrammer guitaren. Har den ingen klemme, så sæt den fast på stolen med hæftemasse ("lærertyggegummi"). Den skal sidde neden for den tynde E-streng, men det kan man jo eksperimentere med.

Så for nylig en klassisk guitarist, der havde en nærmest flad AKG-mic. sat på stolen med lærertyggegummi. Det lød kanon og meget naturtro. Jeg tror bare du skal eksperimentere frem og tilbage med det indtil du finder en indstilling der passer i dit kram.mvh

Marcatch
Marcatchs billede
Re.:Klemmepickup

Hmm, der står på pakken man skal sætte det på guitarhovedet, og det lyder cool nok sådan, selv på min ukulele...