Kolding Etableret ROCK'N'ROLL band søger Lead guitarist

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Kolding Etableret ROCK'N'ROLL band søger Lead guitarist ". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
jaxx666
jaxx666s billede
Kolding Etableret ROCK'N'ROLL band søger Lead guitarist

Vi er et Rock'N'Roll band der vil frem og søger derfor en supercool lead guitarist, der er stærk på rytmen, kan fyre nogle fede soloer af og ved hvordan man skaber opmærksom på scenen vha. af image og sceneoptræden.

Du må gerne komme fra metal miljøet, da vi som band  er ved at redesigne vores lyd til at gå i en generelt hårdere (men stadig melodisk) retning.

Vi har jobs og management (CBBM), og er i øjeblikket ved at skrive numre til et album, hvilken du også kommer til at få en stor indflydelse på.

Rent geografisk er vi placeret i Kolding, så det vil være en fordel hvis du er fra området eller har mulighed for transport. Vi øver 2 gange om ugen på Godset i Kolding.

Udover at være en fed musiker er det også vigtigt, at du har følgende kvaliteter:

  • Samarbejdsvillig – både af og på scenen, samt i sangskrivningen.
  • Ingen problemer med misbrug af alkohol eller stoffer
  • At du er seriøs og vil hjælpe bandet med at komme frem.
  • Har lyst og mod på at investede en del af din fritid i bandet for at nå dette mål

 

Alder: 20 og opefter..
Lyder dette spændende og mener du, at have ovenstående kvaliteter,  så kontakt os på: jaxxpetersen@gmail.com eller ring på 23 68 45 96

Tilføj kommentar