kopi guitarer LesPaul 1500-3500 kr.

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "kopi guitarer LesPaul 1500-3500 kr.". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
joensson
joenssons billede
kopi guitarer LesPaul 1500-3500 kr.

Hej ! 

Jeg prøver at afdække hvad der findes af Les Paul kopier  på markedet fra ca. 1500 kr og opad til 3500 kr.

Kravet er en så varm lyd som muligt, og halsen skal være monteret som setneck IKKE bolt on neck. Den skal bruges til rock - IKKE heavy, så jeg søger ikke en LesPaul med et højt output som jeg forestiller mig at alle ESP/LTD modellerne har.

Jeg lister en række forskellige mærker nedenfor med links. Hvis du har nogle erfaringer eller kommentarer  til listen her så kunne jeg da godt tænke mig at høre hvilke. Jeg kan se der er en del spørgsmål omkring begynderguitarer så måske det her kan være til inspiration.

Epiphone Les Paul studio http://www.aage.dk/shoppingsystem/vare.asp?varenr=51135

Viintage Les  Paul AV1 HFCS.: http://www.stringsite.com/guitar_og_bas/guitarer/elektriske/vintage_advance_av1hfcs_flame_cherry_sunburst_2940_da.html

 Pickupsystemet ser ret interessant ud og jeg har allerede fået nogle varme anbefalinger på den her fra et par kompetente drenge fra U.S. Så jeg er specielt interesseret i at høre fra nogle der måske kender den her.

 Dean Guitar EVO TEVO http://www.thomann.de/dk/dean_guitars_evo_tevo.htm

 Så der var en der nævnte den herinde. Er det et fornuftigt brand ?

Ibanez er også repræsenteret i min søgning: http://www.thomann.de/dk/ibanez_art80_bk.htm 

 Gretch måske ? http://www.thomann.de/dk/gretsch_g5235_pro_jet.htm 

Yamaha har også en model http://www.thomann.de/dk/yamaha_aes620_cg_b_stock.htm

Cort måske http://www.stringsite.com/guitar_og_bas/guitarer/elektriske/cort_m520_tobacco_burst_3506_da.html 

Heimdale har også nogle modeller til en tilsyneladende fornuftig pris og kvalitet http://www.heimdale.dk/index.php?pid=323 

og så snublede jeg lige over 2 sjove i billigklassen - formodentlig MED bolt on neck, men de er vel næppe pengene værd ?

 http://www.thomann.de/dk/harley_benton_hbl500bk_egitarre.htm

 http://www.danguitar.dk/product.asp?product=12847

 Jeg regner med at gøre mit indkøb om en god måneds tid, så jo flere inputs - des bedre. Og naturligvis... hvis nogle har dårlige erfaringer med de webshops der er nævnt her (transportskader osv.) så vil jeg da godt høre det også. Og, ja - selvfølgelig er det at foretrække at have mulighed for at prøve guitareren inden man køber, men de fleste af webshopperne har returret, så er det en svipser, så er der jo altid den mulighed.

Lad mig endelig høre ris og ros :)

MVH/Joensson