Line 6 Variax 300

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Line 6 Variax 300". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
jansabro
jansabros billede
Line 6 Variax 300

Jeg går og overvejer at købe en ny guitar: Line 6 Variax 300. Årsagen er at jeg er træt af at skulle have et hel arsenal af guitarer med rundt når jeg er ude og spille med andre. Line 6 variax kan lyde som Fender Stratocaster, Fender Telecaster, 12 strenget akustisk, 6 strenget akustisk mv. Jeg har tjekket lyden ud hos den lokale musikpusher og den er lækker. Kombineret med en Line 6 POD har man utallige muligheder for klang. Men jeg kan jo se og mærke at guitarens håndværksmæssigt ikke er de ca. 4000 kr værd som den koster. Så hvis nogen af jer har langtidserfaringer med guitareren vil jeg gerne høre om dem. ??!!!
Jeg kunne selvfølgelig nappe elektronikken og smide det i en anden guitar, evt. smide en Fender hals på og få en helt anden kvalitet.....men det vil blive lidt omkostningsfuldt da jeg så skal have en prof indover ... så er spørgsmålet om det ikke er bedre at vælge Fenders VG Stratocaster fra start af...for med et prof værksted indover + indkøbsprisen for en fender hals når man vel alligevel op på de små 16000 som en Fender VG Stratocaster koster ??