Lydkort og Stativ

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Lydkort og Stativ". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
RasmusTK
RasmusTKs billede
Lydkort og Stativ

Hej Alle

Jeg har tænkt mig at købe mikrofonen Røde NT1-A og håber nogen af jer ved hvilke lydkort man skal købe. (Til min Macbook Pro)

Jeg har også tænkt på et stativ til den. Det skal kunne bære mellem 1,5kg. - 2kg.

Hvis i har et link til noget af det så ville det være fedt. 

Hvis i kan hælpe mig med bare en af tingene ville det være fint!

Jeg håber i kan hjælpe mig!

 

Mvh Rasmus Kraaer

Fridrikur
Fridrikurs billede
Re.: Lydkort og Stativ

R&oslash;de NT1-a mikrofonen vil du uden tvivl blive glad for. Den mikrofon bruger phantom power og skal derfor have ekstra str&oslash;m fra lydkortet. Det kan man ikke f&aring; fra et indbygget lydkort, ej heller p&aring; din mac computer. Desv&aelig;rre skal du ud og have et lydkort med phantom power. Der st&aring;r normalt +48 p&aring; lydkortet. Lydkortet kan v&aelig;re af typen USB2 eller firewire eller s&aring;g&aring;r Thunderbolt. Det beskriver man den m&aring;de det er tilsluttet computeren p&aring;, og nogle andre faktorer jeg har beskrevet her p&aring; guitaren dk under guitar og computer sektionen. Det vigtigste ved k&oslash;b af lydkort er at ens computer kan k&oslash;re det. De fleste nye computere og ogs&aring; &aelig;ldre er kraftige nok til at k&oslash;re lydkort, men da mac og pc tit udsender nye operativsystemer s&aring; skal man s&oslash;rge for at det lydkort man k&oslash;ber kan k&oslash;re p&aring; det system man har. Man skal v&aelig;re forsigtig med ikke bare at skifte system bare fordi der er kommet Maverick fx. hvis lydkortet kun virker under Mountain lion osv osv.<br />Men af m&aelig;rke vil jeg af erfaring bede dig holde dig v&aelig;k fra M-audio, ikke fordi deres lydkort fejler noget, har jo tidligere anbefalet dem da de er billigere og ganske gode, men grunden til at jeg anbefaler dig ikke at k&oslash;be dem pt. er fordi de er meget l&aelig;nge om at opdatere deres lydkortsdrivere og du kan risikere at de aldrig opdaterer softwaren til dit lydkort og s&aring; er du p&aring; herrens mark.<br />Derimod er Focusrite meget gode til at opdatere, og firmaer som Tc-electronics og andre lliges&aring;. Jeg anbefaler Focursite da man f&aring;r meget for pengene.<br />Jeg vil anbefale Focusrite Scarlett 2i2 hvor du f&aring;r utroligt meget kvalitet for pengene.<br />http://www.4sound.dk/shop/usb-lydkort/focusrite/scarlett-2i2.html&nbsp;<br />&quot;<span style="color: #666666; font-family: arial; font-size: 13.63636302947998px">Scarlett 2i2 er et 2 in / 2 out USB lydkort som indeholder 2 af Focusrites prisbel&oslash;nnede mikrofonforforst&aelig;rkere.&nbsp; Indgangene er bygget med XLR/jack kombinationsstik og h&aring;ndterer b&aring;de mikrofon, instrument og liniesignaler.&nbsp; Scarlett 2i2 er bygget i en l&aelig;kker b&oslash;rstet aluminiumsbox s&aring; den ikke kun lyder godt med ogs&aring; ser godt ud. Det betyder ogs&aring; at den er solidt bygget og kan t&aring;le at blive taget med p&aring; vejen n&aring;r du skal rejse eller p&aring; tour. Der medf&oslash;lger Ableton Live Lite 8 og Focusrite Scarlett Effect Bundle<br /></span><font face="arial" color="#333333"><span style="font-size: 14px"><br />Ang. stativ, s&aring; ville jeg sp&oslash;rge i butikken</span></font>

Med venlig hilsen
ADMIN