Mangler friske rock gutter i Aalborg!!

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Mangler friske rock gutter i Aalborg!!". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
erobach
erobachs billede
Mangler friske rock gutter i Aalborg!!

Jeg har spillet guitar i 1 år, og modtager undervisning 1 gang om ugen. Jeg er kommet dertil at jeg rigtig gerne vil igang med at spille jævligt med andre. På sigt kunne det være super fedt at komme ud og optræde.

Jeg vil spille rock musik.. Stort set alt, da min kærlighed for rock er stor.. Så vi skal sikkert apille alt, lige fra gasolin til Volbeat, til kings of leon, Guns N roses. Ja you name it!! På sigt laver vi også egne numre..

Jeg er ikke den bedste guitarspiller endnu, har som sagt kun spillet 1 år, men jeg øver meget og forventer at du gør det samme hvis du måske også er ny..

Hvis nogen skulle mangle en guitarist må i meget gerne kontakte migSmile

Hvis nogen bare gerne vil jamme, må i gerne kontakte migSmile

Hvis nogen er friske på at starte et band, må i gerne kontakte migSmile Jeg tænker at bandet skal indeholde, trommer, bas, guitar, guitar, evt. keybord og gerne en som kan synge..

Det skal helst foregå i Aalborg.

Venlig hilsen Thomas

Tilføj kommentar