Medlemmer til Progressive Rock!

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Medlemmer til Progressive Rock!". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
MusicMan6
MusicMan6s billede
Medlemmer til Progressive Rock!

hej med jer:)

Jeg er lige droppet ud af mit gamle band, da de gerne vil spille rock, og jeg længe er begyndt at nærme mig den progressive Genre ! jeg har spillet guitar siden 1999.

Musikstilen vil være en blanding imellem " Dream Theater " og " Symphony X " dog selvfølgelig med eget præget stil, jeg er selv guitarrist og vil meget gerne undgå at have en anden guitarrist med, og i stedet for en Pianist !!!

Jeg er bosat i Kolding, og havde forstillet mig det var der øvolokalet skulle ligge! dette er selvfølgelig ikke et krav, jeg har bare lige solgt min bil, så har desværre ikke mulighed for at komme frem og tilbage, med mindre der er en jeg kan køre med !

jeg er 24 år, men det overhovedet ikke et krav du også ligger deromkring, bare du kan din teori, og kan finde ud af dit instrument !

Hvis du er interesseret, skal du være velkommen til at ringe/skrive til mig på nummer : 52-88-06-82 eller skrive til mig på min mail : Openwide1115@live.dk 

Håber at høre fra dig !

- Lasse ( Musicman6 )

Tilføj kommentar