Min guitar har ligget i en bil under sol

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Min guitar har ligget i en bil under sol". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
antiting
antitings billede
Min guitar har ligget i en bil under sol

Hej.

Jeg har en klassisk guitar til ca 35.000 kr værdi, og jeg gjorde desværre den dumme fejl i går, at jeg lod min guitar ligge i bagagerummet i min bil natten over. Bilen har vinduer til bagagerummet, og guitarren har altså ligget under rimelig skarp sol til ca kl 4 om eftermiddagen. Nu hvor jeg tager guitarren op, kan jeg se, at den visse steder ikke længere har den glatte overflade længere, men føles lidt ru. Specielt på bagsiden er der et ret stort stykke, hvor den ikke længere er glat. Hvis man ser på guitareren i det helt rigtige lys, kan det desuden også ses, hvor der ikke længere er glat. Jeg må gå ud fra, at dette har noget at gøre med, at jeg lod den ligge i bilen. Er der nogen, der ved, om dette kan få indflydelse på lyden, og om man kan gøre noget for at give guitareren den glatte overflade igen? 

budde89
budde89s billede
Re.:Min guitar har ligget i en bil under sol

det har kun indvirkning på lyden hvis træet har givet sig (længde- og rumudvidelse). Det går jeg dog ud fra at det ikke har! Rent kosmetisk kan du få overfladen repareret ved at aflevere den ved en guitarbygger med besked om at den skal omlakeres. Så sliber han den gamle lak af og lakerer det om.