Musiker søger partnere til gadespil i Århus!

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Musiker søger partnere til gadespil i Århus!". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Bjarke Møller
Bjarke Møllers billede
Musiker søger partnere til gadespil i Århus!
Hej!
Jeg søger en eller flere samarbejdspartnere til at lave løbende musikalske arrangementer på gaden i Århus. Jeg spiller i den forbindelse guitar og synger, og lader det være fuldt op til dig/jer, hvad i gerne vil rive i!
Jeg har valgt at oprette denne tråd, fordi jeg synes Århus har brug for at der sker nogle flere 'spontane', kulturelle særaktiviteter; noget der giver gangerne i midtbyen en god oplevelse i forbifarten, åbner gaden op og skaber en afstand til hverdagens rutiner, og gaden som transitzone, giver et glimt af nærvær i en travl hverdag. 
Det er ikke vigtigt 'hvilken genre og hvilken stil' det skal være. Det er kedeligt og trækker som regel hovedimpulsen af kreativiteten og spilleglæden ud af foretagendet, hvis man skal blive enige om den slags før man reelt slår en tone an. Hvis du tænker: "Aaargh! Hvad fanden vil han SÅ spille!!!??", så kan jeg vel gå dig i møde med nogle eksempler på hvad jeg selv spiller/har spillet. 
Jeg står aldrig i vejen for et fedt cover!
For som udgangspunkt er jeg åben og uden forbehold, indenfor rammerne af at tingene bliver gjort ordentligt og der bliver skabt noget, alle kan være tilfreds med.  ;)
 
jeg kan, nævnt hurtigt og vilkårligt, lide ting som: the velvet underground, rem, elliott smith, beatles, neil young, maria callas, agnes obel, peter gabriel, led zeppelin, prince,c.v. jørgensen, bowie, dire straits, ben harper, bon iver, dylan, jose gonzalez, massive attack, keith jarrett, thelonious monk, joni mitchell, the blue van, baby woodrose, bonnie prince billy, van morrison, nirvana, jeff buckley, beirut, jack johnson, pink floyd, peter sommer,brian eno, fallulah, leo kottke,  thomas dybdahl, kings of convenience, trentemøller, arcade fire, nat king colee, mozart, beethoven, rachmaninoff, the killers, hives, the strokes, iggy pop, joy division, leonard cohen, larsen and furious jane, nick drsake, pat metheny osv osv osv......
 
 Håber på at høre fra nogen der er interesseret! 
Allervenligst Bjarke 
bassy
bassys billede
Re.: Musiker søger partnere til gadespil i Århus!

Hej Blarke ,

Det lyder interessant.  Jeg har spillet i en punk band og en jazz band og en blues band. Og lavet gadeteater med Warner&consorten.  

Bare skriv til mig     cocoverk@hotmail.com

mvh, Jacob

Tilføj kommentar