Musiker søges til duo

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Musiker søges til duo". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
JanPedersen
JanPedersens billede
Musiker søges til duo

Jeg er en fyr på 46 der har spillet musik siden puberteten. Primært guitar (el/akk) men også bas, keyboard/piano og en smule trommer. Synger også.
Jeg har i de senere år arbejdet en del med at producere musik i studie men vil nu igen gerne ud og spille lidt små jobs.Stilarterne jeg bevæger mig i er rock, pop og blues. Da jeg ikke spiller cover er det svært at nævne nogle kendte musikere som spiller ca. samme slags musik.

Så hvis du er over de 25 med samme lyster til musik og samtidig har lyst til at spille egen komponeret musik (vi komponerer sammen og/eller hver for sig evt. også indspiller i mit hjemmestudie!) så giv lyd. Forestiler mig du evt. spiller guitar, klaver eller bas og synger.
Forestiller mig vi øver 1-2 gg ugentligt. Evt. indspilninger kommer udover dette. Det smarteste er hvis du ligesom jeg er fra Østjylland(Århus) medmindre du gerne kører langt :) DIt køn er underordnet bare du er et musisk menneske :)

 Skriv til: hanzimand@gmail.com alternativt sms til: 42410498

Tilføj kommentar