Ny guitar ejer

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Ny guitar ejer". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
3 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Wodahs
Wodahss billede
Ny guitar ejer

 Hej, jeg har lige fået min første guitar ind af døren (noname elektrisk guitar med 10w amp). Jeg er dog lige kommet i tanke om noget. Sådan en skal jo tunes, og da jeg er fuldstændig blank mht. alt indenfor guitarspil vil jeg lige spørge her. Har overvejet at bestille sådan en autotuner, er det en god idé for en nybegynder? (Har set en tuner til 100kr hos Danguitar). Og indtil jeg får tuneren med posten, hvad bør jeg gøre for at få strengene til at være nogenlunde?
Fik guitareren ind af døren for måske 40 min siden, men har holdt en guitar længere i dag en jeg har nogensinde før.

Noget andet er, hvad ville være en god sang at prøve som det første (efter jeg har prøvet nogle øvelser osv). Er mest til rock/metal (70-80'erne)

 Takker på forhånd ~Danny

Tomtom
Tomtoms billede
Re.:Ny guitar ejer

Kender ikke helt forum reglerne herinde, så linker ikke. Men en hurtig søgning på google ala "stem guitaren online" så vil du sikkert finde en side hvor du kan hører hvordan det skal lyde. Det kræver selvfølgelig at du kan lytte dig frem til hvornår den stemmer.

Ellers skal du ha dig en tuner¨, som du siger. Meget rar at have, om ikke andet til at kontrollere om man har stemt rigtigt.

 

 

kronisk nybegynder
kronisk nybegynders billede
Re.:Ny guitar ejer

Du kan nok ikke stemme efter øret her i starten, med mindre du boger den en del. Få fat i en tuner ASAP - du skal bruge din tid på at spille, ikke på at stemme som begynder.

Start evt. med Iron Man af Black Sabbath, men forvent ikke at kunne soloen. Lær at tage power akkorder, også kendt som 5'ere, og ryk lidt rundt på gribebrædtet.

 

pøj pøj.