Open G tuning??

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Open G tuning??". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
5 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Nausicaa
Nausicaas billede
Open G tuning??

Hej

Jeg bestemte mig for at prøve på at spille en slide guitar sang. Jeg fandt så en tab for, "Running On Faith" af: Eric Clapton.

Jeg har en westernguitar og jeg har et sliderør, men der står så at en guitar skal være stemt til "open G stuning". Jeg prøvede så at søge på net, for at finde noget, men forstår stadig ikke helt hvordan guitareren skal stemmes...

Så hvis i ved hvordan man sætter sådan en til stæmning, så skriv venligst. :)

Johnny Guitar
Johnny Guitars billede
Re.:Open G tuning??

Hej. Jeg har ikke selv forstand på slide guitar, men jeg prøvede lige for sjovt at klikke på menuen "slide guitar" her på siden. Og jo mindsanten, der til venstre under guitaren er vist, hvordan en åben G skal stemmes:

D: H: G: DG:D:

 

 

 

 

Nausicaa
Nausicaas billede
Re.:Open G tuning??

ok tak!

jansabro
jansabros billede
Re.:Open G tuning??

Endnu en fordel: Med Open G kan du spille alt Rollinmg Stones har lavet igennem tiden. Keith Richard anvender Open G tuning. På den ene af hans guitarer (Telecaster) dog kun med 5 strenge!

Nausicaa
Nausicaas billede
Re.:Open G tuning??

[Citat: jansabro] Endnu en fordel: Med Open G kan du spille alt Rollinmg Stones har lavet igennem tiden. Keith Richard anvender Open G tuning. På den ene af hans guitarer (Telecaster) dog kun med 5 strenge![/citat slut]

ok tak det noterer jeg lige :)