Partyband søger leadguitarist

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Partyband søger leadguitarist". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
Anders Dybdal
Anders Dybdals billede
Partyband søger leadguitarist

Vi er et 6-mands partyband som leder efter en ny leadguitarist. Vi spiller et bredt repertoire bestående af de klassiske pop- og rockhits fra de sidste 5 årtier – inklusiv lidt af det helt nye.

Du skal have erfaring med covermusik, og selvfølgelig kunne lægge de fede soloer ind rundt omkring. Derudover er det et plus, hvis du også kan synge lidt kor. Desuden skal du være klar på at øve én aften om ugen (pt. om tirsdagen).

Bandet består af seks engagerede musikanter, hvoraf flere har spillet sammen siden studietiden. Vi er i alderen 25 til starten af 30’erne.

Vores jobs er typisk bryllupper, firmafester og store fødselsdage – og vores mål er altid at sætte gang i dansegulvet når vi spiller. Senest har vi bl.a. optrådt til årsfest i Folketinget.

Vi er ambitiøse, hvad angår musikken, men lægger også vægt på hyggen og det sociale. Vi har ikke et mål om at spille hver weekend eller at tjene store penge på musikken. Vi spiller typisk 5-6 gigs om året, og det er vi godt tilfredse med.

Så hvis du har lyst til at spille i et partyband, hvor vi blander hygge og god musik i en lækker cocktail – så kontakt os endelig.

FACTS
> 6-mands festband (ofte plus en korpige)
> 1 mandlig og 1 kvindelig forsanger
> Instrumenter: 2 x guitar, keyboard, bas, trommer
> Repertoire: Det bedste fra de sidste 5 årtier
> læs mere på www.facebook.com/stereotest

Kontakt forsanger/manager Anders Dybdal på anders@stereotest.dk, hvis det har interesse.

Tilføj kommentar