Pedaler til Telecaster!

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Pedaler til Telecaster!". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
6 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
MrJones
MrJoness billede
Pedaler til Telecaster!

Halløj drenge og piger! Så er der er en ny gut på forummet!

Mit første spørgsmål handler om effektpedaler! Jeg leder efter de perfekte pedaler til min fender telecaster! Jeg aner simpelthen ikke hvad jeg skal vælge!
Her før kiggede jeg så lidt rundt på nettet og fandt ud af, at Led Zeppelin åbenbart også har brugt telecasteren til et par numre og så ville jeg bare spørge - er der nogen der ved hvilke?

Pedalerne skal jo også passe til guitareren (i dette tilfælde single-coils) og det bedste er jo klart, at effekten ikke overdøver guitarens kunnen!

Nå, men hvis ikke i ved det, så må i da også altid komme med et bud på en god distortion-pedal til telecasteren :)

Hygge!

Oblivion
Oblivions billede
Re.:Pedaler til Telecaster!

Er ikke helt sikker på hvilke pedaler der vil passe godt sammen med din Tele. Men da de fleste pedaler har indstillinger burde du nok kunne finde noget der ikke slår den sprøde Telecasterlyd ihjel. Ved heller ikke lige hvilket prisleje du tænker på.
Med hensyn til Led Zeppelin så er jeg ret sikker på at jeg har set Page spille på en Tele i "Dazed and Confused". Kan desværre ikke lige komme med flere.

Og forresten... velkommen til forummet :):: Redigeret den: 03-12-2005 21:38:22::

MrJones
MrJoness billede
Re.:Pedaler til Telecaster!

Hehe.. hov.. Der formulerede jeg mig lidt forkert! Altså da jeg skrev "Her før kiggede jeg så lidt rundt på nettet og fandt ud af, at Led Zeppelin åbenbart også har brugt telecasteren til et par numre og så ville jeg bare spørge - er der nogen der ved hvilke?" - Det jeg mente med spørgsmålet var, hvilke pedaler jimmy brugte til telecasteren!

Tjo..prislejen.. den ved jeg sørme ik..men de må da godt koste lidt! Det skal jo være kvalitet :)

..og takker! Hehe
:: Redigeret den: 03-12-2005 22:49:35:::: Redigeret den: 03-12-2005 22:50:10::

Oblivion
Oblivions billede
Re.:Pedaler til Telecaster!

Så vidt jeg ved er Boss pedalerne udmærkede. Der burde du også kunne finde nogle der passer til din Tele. Men prøv pedaler og overvej nøje hvilke du vil have...

great-tiger
great-tigers billede
Re.:Pedaler til Telecaster!

jeg ved ikke hvilket mærke du skal vælge til din tele... men ibanez kan få en sprød lyd ud af selv den bedste guitar... og en god gammeldags cry baby pedal, kan få den lækreste lyd ud af alle guitarer..

Adamengel
Adamengels billede
Re.:Pedaler til Telecaster!

Hey!
Jeg ville umiddelbart også sige at det kunne være en god ide at starte med en boss-pedal f.eks. OD-2 tror jeg den hedder. Det er en rigtig begynder distortion pedal som ikke helt smadrer lyden fra din tele. Hvis du vil bruge lidt flere penge så kun en fed T-rex pedal lige være sagen. Jeg spiller også selv tele og bruger T-rex Muddhoney og T-rex Alberta. De er begge superfede pedaler som ikke er alt for irreterende for din tele og så koster de heller ikke alverdens (1200-1400 kroner).