pickupps

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "pickupps". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
10 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Fretplay
Fretplays billede
pickupps

hejsa, har jo gået og leget med tanken om at bygge el guitar selv, og har en ide men ved ikk om dt vil gi bagslag.

-kan godt lide den powerfulde rumklang som humbuggerpickupsene kan gi, men vil også gerne have den lidt mere "flade" rock lyd fra alm pickupps i samme guitar, -vil deet være muligt at sætte eks 2 alm pickupps på guitareren og så en enkelt humbukker som man så kan switche imellem, eller vil det blive noget roderi????

stjernekaster
stjernekasters billede
Re.:pickupps

man må gå ud fra at du mener single coil pu når du skriver almindelige pudu kan godt sætte en humbusker pu på i stedet for en single coil

det bedste vil være en humbucker med mulighed for split coil

bomelo
bomelos billede
Re.:pickupps

det er muligt, men det bliver et besværligt ledningsarbejde og sætte dem sammen, men det kan du sikkert læse dig til.

pkossek
pkosseks billede
Re.:pickupps

Der findes mange løsninger på dette ønske og de fleste pu fabrikanter laver coil tap og andre numre for at give firskellige lydmuligheder. Hvis vi taler om en stratkrop, kam man køse det hele samlet, dvs en slagplade med PUs som er påmonteret og det hele er tilsluttet. Jeg har god erfaring med disse. Har faktisk en fed spade til salg, hvor man har dyrket det med forskellige pickupper. God fornøjelse.

stjernekaster
stjernekasters billede
Re.:pickupps

http://guitar.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?zi=1/XJ/Ya&sdn=guitar&zu=http%3A%2F%2Fwww.stewmac.com%2Ffaqs%2Fwiring_faq.htm

på denne side kan man finde reservedele og diagrammer til stort set alle el guitare

stjernekaster
stjernekasters billede
Re.:pickupps
stjernekaster
stjernekasters billede
Re.:pickupps

man skal gå in under elektronicks pickupsklik på  free information i venstre side

Fretplay
Fretplays billede
Re.:pickupps
stjernekaster skrev: man skal gå in under elektronicks pickupsklik på  free information i venstre side

yakker til alle

og tak fo linkene stjernekaster

budde89
budde89s billede
Re.:pickupps

det jeg selv gjorde da jeg bestilte to HB-PU's fra Seymour Duncan var at købe nogle med split-coil funktion... Har ikke lige boret hullet og købt switchen til omskifteren, men ud fra de diagrammer jeg har er det vildt let... havde ikke rigtig rodet med indmaden af en guitar før, men tog alligevel chancen og satte helt nye komponenter i min Cort M200 og det gav et super fedt resultat... alle digrammerne hentede jeg på Seymour Duncans hjemmeside og desuden var der også diagrammer til en masse mods... så få dig nogle SD's og så brug deres side til at finde ud af hvordan du grejer det skidt ;)

som sagt var jeg en førstegangs og det kørte problemfrit (bortset fra da jeg brændte mig på loddekolben - av av det havde jeg glemt gjorde ondt :p)

stjernekaster
stjernekasters billede
Re.:pickupps

man kan få pots til splitcoli så man ikke behøver at bore hulleraage har dem