Power Load - This Is Jack Wild

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Power Load - This Is Jack Wild". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
4 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
chupon
chupons billede
Power Load - This Is Jack Wild


hey guitar dudes. jeg har været i studiet med mit band Power Load og fik indspillet 4 sange... vi vil vildt gerne have noget respons på dem, og jeg plejer jo at kunne regne med jer. hehe. bring it on.

vi har også myspace www.myspace.com/powerloadrocks 

Ruben
Rubens billede
Re.:Power Load - This Is Jack Wild

Det er rigtig godt. Korarrangementet funger og er en fin detalje, alting er fint afstemt og der bliver ikke overspillet. Det er flot.

Momse
Momses billede
Re.:Power Load - This Is Jack Wild

Fedt nummer, der bringer tankerne tilbage til 70'erne - du har noget Marc Bolan (T-Rex) over din stemme, kor og instrumenter sidder lige i skabet og nummeret er fedt varieret.  Det her nummer er min favorit, men jeg har også lyttet til de tre andre numre og de er alle rigtig god Rock'n Roll. Glædeligt at der er unge mennesker der idag vil spille rigtig musik og ikke sampler og kopierer hele skidtet. Ud på landevejen og så få dog den pladekontrakt, jeg skal nok købe en af jeres cd'er.

budde89
budde89s billede
Re.:Power Load - This Is Jack Wild

pisse fedt nummer... kan ikke rigtig sige andet end 'ROCK ON!!!'...

lige som en lille finte synes jeg dog titlen måske ville lyde federe som 'the story of jack wild'... men det er også det eneste jeg kan sige noget til :p