Prob. ved stemning af guitar

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Prob. ved stemning af guitar". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
6 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Boldten
Boldtens billede
Prob. ved stemning af guitar

Det hele startede med at jeg har købt et sliderør og skulle derfor omstemme min guitar, men nu kan jeg simpelthen ikke stemme den tilbage igen. Det har muligvis noget at gøre med at jeg har ændret indstillingerne på min tuner (blandt andet pitchen), så selvom den viser at guitareren stemmer passer det ikke.
Håber i kan hjælpe.

PÅ FORHÅND TAK!!

RH
RHs billede
Re.:Prob. ved stemning af guitar

Hey

Hva er det for en tuner du har??

Mvh. RH

Boldten
Boldtens billede
Re.:Prob. ved stemning af guitar

Det er en "Seiko ST737 Guitar & Bass Tuner" Håber det kan bruges :)

Mvh Boldten

Tore
Tores billede
Re.:Prob. ved stemning af guitar

Hey. Når man stemmer en guitar efter en tuner skal tuneren altid være indstillet på 440hz.

Kim Bojsen
Kim Bojsens billede
Re.:Prob. ved stemning af guitar

Ja det er da et problem du har der. (smiler) Det kan du undgå, ved at lære at stemme din guitar uden elektroniske hjælpemidler. Det er altså ikke svært, når man først lærer det. En stemmegaffel er et must, men man kan oz bruge prøvebilledet fra TV, en ølflaske med en vis mængde vand,(som man så puster i og får den til at fløjte) ventetonen på en telefon...o.s.v. Det er en udbredt misforståelse, at man absolut skal bruge elektronik, til at stemme med. Og når der så ikke er strøm på dimsen, og man sidder der omkring bålet og skal spille lidt skrål-med sange, når man er på kanotur på Gudenåen, og de andre ser lidt op til èn, fordi man kan spille, og man nu har slæbt spaden med hele vejen, med risiko for den afgår ved døden fordi man kæntrer, ...ja så er det godt nok træls, at svinet ikke stemmer, og man ikke kan ordne det, fordi man ikke lige fik batteriet med...øv. Så lær at stemme uden, det er nemt nok.

Boldten
Boldtens billede
Re.:Re.:(citering)Prob. ved stemning af guitar

Hehe skal love for at du beskriver det med stor indlevelse :) Kan se at du har spillet gennem 30år, og så længe det ikke har taget dig de 30år at lære det, så skal jeg nok gøre mit bedste.
Tak for hjælpen allesammen, prob. er fikset nu, og jeg kan nu med smil på læben igen gribe min guitar.

Mvh Boldten