Rockorkestret.dk søger guitarist

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Rockorkestret.dk søger guitarist". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
11 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
michaelfaso
michaelfasos billede
Rockorkestret.dk søger guitarist

Rockorkestret.dk søger guitarist. Vi er et sammenspillet herreorkester, der spiller rock/funk til fest. Vi har et stort repertoire af slidstærke covers, som vi i fællesskab fornyer ved en ugentlig øver. (Hør et live-outtake på rockorkestret.dk.)

Du er alsidig. Du må gerne være rusten, men du har kunnet, og du har lyst til at være i et band. Vi har et godt øvelokale på Refshalen.

ingemannrock
ingemannrocks billede
Re.: Rockorkestret.dk søger guitarist
chupon
chupons billede
Re.:Strenge?

jeg synes helt klart Fender Super Bullets til 80kr. men ellers kan du tjekke www.danguitar.dk de har super billige strenge, som er ok:

Ved køb af 1 sæt kun 27,50 kr/sæt.

Ved køb af 8 sæt kun 22,50 kr/sæt.

Ved køb af 36 sæt kun 17,50 kr/sæt

:: Redigeret den: 01-10-2006 13:56:00::

hasseriis
hasseriiss billede
Re.:Strenge?

Jeg bruger altid Ernie Ball, men de er ikke specielt billige, i hvert fald ikke i butikkerne; man kan sikkert finde dem til en nogenlunde pris på nettet et sted. Bare hold dig langt væk fra D'arrio (korrekt stavet?), de sprænger for et godt ord.

Millard92
Millard92s billede
Re.: Rockorkestret.dk søger guitarist

hey herrebandet (:

jeg er godt nok ung men har spillet i coverband i 3 år og spiller både el og akkustisk.
jeg er åben for alt materiale men inderst inde er jeg rock'n'roller af hjerte! :)
hvis i er interesseret så lad os da tage en øvetime og se om i syns jeg dur til noget
Venlig Hilsen
Millard
GUITAR4ALL.DK
GUITAR4ALL.DKs billede
Re.:Strenge?

De bedste strenge... ?? Svært spørgsmål ! Ofte er der stor forskel på, hvordan forskellige strenge opfører sig på den samme guitar. Der er også enorm forskel på, hvor længe, dun kan spille på et sæt inden de går døde. Der er også forskel på selve tonen, når de er helt friske - og enedelig lyder forskellige størrelser forskelligt.

Kort sagt er der så mange individuelle parametre, så det kun er dig selv, der kan afgøre, hvornår du har fundet de bedste strenge til prisen. Men udbuddet er samtidig så stort, at det ofte skaber mere forvirring end klarhed, når man prøver mange forskellige mærker. Det er i sådanne tilfælde, at mærkevarer kommer på tale - altså - hvis du ikke ved bedre, så kan du altid prøve en mærkevare - men måske lurer der en fantastisk oplevelse med virkelig billige strenge lige rundt om hjørnet - hvis du har lyst til at bruge tiden på at eksperimentere...  Smile

Marcatch
Marcatchs billede
Re.:Strenge?

[Citat: hasseriis] Jeg bruger altid Ernie Ball, men de er ikke specielt billige, i hvert fald ikke i butikkerne; man kan sikkert finde dem til en nogenlunde pris på nettet et sted. Bare hold dig langt væk fra D'arrio (korrekt stavet?), de sprænger for et godt ord.[/citat slut]

Sandt, de siger pak selv når du stemmer dem...

Floorockous
Floorockouss billede
Re.:Strenge?

[Citat: hasseriis] Bare hold dig langt væk fra D'arrio (korrekt stavet?), de sprænger for et godt ord.[/citat slut]

Nej det staves D'addario

some disassembl...
some disassembly requireds billede
Re.:Strenge?

Jeg bruger mest ernie ball, eller gibson. begge ret gode.

holder det de skal.

Incubus
Incubuss billede
Re.:Strenge?

Det vil altid være et spørgsmål om smag.. Personligt bruger jeg Ernie Ball light'n'heavy på min Gibson og DR standard 10'ere på min tele.

denglade
denglades billede
Re.:Strenge?

Prøv Newtone strenge fra WWW.guitarnet.dk

 

Tilføj kommentar