Sæsonstart

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Sæsonstart". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
9 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
(inaktivt medlem)
(inaktivt medlem)s billede
Sæsonstart

Så begynder Superligaen på onsdag, er der andre fodboldfans, hvem støtter i, og hvad er jeres forventninger til den forestånde sæson?


 


Selv brænder jeg for OB, og har gjort det siden jeg var 5 år.


 


Med hensyn til OB har jeg ret store forventninger, med Grahn, Timm og Becharra, en ny brasillianer, som alle er teknisk stærke spillere som kan være med til at spille modstanderne et puds.


Pt. mangler vi en angriber, men der skulle snart komme en, lige for tiden går derr rygter om Rajko Lekic som man husker fra Silkeborg, og en ungarer ved navn Peter Rajizc.


 


Så alt i alt tror jeg vi går en stor søson i møde, nogle eksperter vuderer os endda til at være stærkere end Brøndby, selv om jeg tvivler på denne påstand synes jeg det giver et billed af hvor vi står.


 

Novo[blokeret]
Novo[blokeret]s billede
Re.:Sæsonstart

Ja folk står jo ikke ligefrem i kø for at skrive i din tråd. Men lad os håbe det alligevel hen ad vejen lykkedes at puste lidt liv i off-topic kategorien.

Jeg kan desværre ikke bidrage med noget selv. Ved intet om fodbold. Ser det kun når landsholdet spiller. 

Fridrikur Ellefsen
Fridrikur Ellefsens billede
Re.:Sæsonstart

Jeg er med OBNovo, Ved ikke at bidrage, har du allerede bidraget :):: Redigeret den: 21-08-2006 17:35:44::

some disassembl...
some disassembly requireds billede
Re.:Sæsonstart

kommer lidt sent, men endnu en ob´er, også fra godt 5års alderen.

det bliver en stor sæson.

budde89
budde89s billede
Re.:Sæsonstart

jeg tror at AaB kommer godt i gang senere i sæsonen,og jeg tror faktisk at de ender i top 5...

Fridrikur Ellefsen
Fridrikur Ellefsens billede
Re.:Sæsonstart

Aab har klaret sig meget godt. De har fortjent at komme igen.

some disassembl...
some disassembly requireds billede
Re.:Sæsonstart

tror også at aab nok skal nå noget, kunne være fedt hvis de og vi(OB) sluttede over brøndby, sidder ikke lige med tabellen, men mener at vi begge pt. er foran dem, godt nok har de en kamp til gode, men det kunne være så fedt at se bare en af de to store gå helt ned og slutte som femmer elle noget.

budde89
budde89s billede
Re.:Sæsonstart

ja... at de andre danske hold kan konkurrere med FCK og Brøndby betyder også at vi kan klare os bedre rent internationalt... Indtil videre har Danmark haft det samme problem som Skotland, nemlig at to hold ligger langt over de andre, og de får derfor kun reel træning i de 2-3 kampe om året hvor de møder hinanden... Hvor det i Skotland stadig væk er Celtic og Rangers har det i lang tid været FCK og Brøndby igennem en årrække, men da Midtjylland kom op i superligaen og bed sig fast begyndte flere hold (som OB og AAB m.m.) at komme med og blande sig i toppen... Derfor er de danske hold nu bedre rustet når de skal prøves internationalt...

some disassembl...
some disassembly requireds billede
Re.:Sæsonstart

[Citat: budde89] ja... at de andre danske hold kan konkurrere med FCK og Brøndby betyder også at vi kan klare os bedre rent internationalt... Indtil videre har Danmark haft det samme problem som Skotland, nemlig at to hold ligger langt over de andre, og de får derfor kun reel træning i de 2-3 kampe om året hvor de møder hinanden... Hvor det i Skotland stadig væk er Celtic og Rangers har det i lang tid været FCK og Brøndby igennem en årrække, men da Midtjylland kom op i superligaen og bed sig fast begyndte flere hold (som OB og AAB m.m.) at komme med og blande sig i toppen... Derfor er de danske hold nu bedre rustet når de skal prøves internationalt...[/citat slut]

 

 Klart, men jeg mener nu ikke at man kan tilskrive FCM en særlig stor del af æren for udviklingen i dansk fodbold de senere år, i både OB og Aabs tilfælde kan udviklingen spores tilbage til de to nuværende direktøre, Lynge Jakobsen og Kim Brink) som begge minder meget om Flemming Østergård i deres tilgang til ders arbejde.

Som gennem deres arbejde først og fremmest har etableret deres klubber økonomisk, som er basis for at opnå succes i moderne fodbold. Ikke mindst gennem stiftelserne af først AaB-Sport, tror jeg det hedder, og for OBs vedkomende OSE (odense Sport & Event), og gennem spillersalg.

Men ikke mindst ved at formå at finde de rigtige spillere og trænere, og en fornuftig stab. I Bruce Rioch, og Erik Hamrén må det siges at lykkedes, Med spillere som Rasmus Wurtz, Jimmy Nielsen, Mikael Jakobsen og Rade Prica kan der vist ikke være megen diskussion om at det err lykkes for Aab. heller ikke for OB er der megen diskusion, Ulrik Laursen, Chris Sørensen, Esben Hansen, Tobias Grahn, Arek Onyszko og de tre u-21 spillere, som alle spiller fast på u-21 landsholdet,   må også Obs trup siges at holde vand,

Også på trænerfronten har de formået at finde rigtigt gode løsninger, Bruce Rioch har fx ene mand fprmået at få primadonnaen ud af Grahn, samt at få Esben Hansen til for alvor at tage ansvar på banen, hvilket vi også har nydt godt af.

 

Tilføj kommentar